Συγκλονίζει η δημοσιογράφος του Open Ευλαμπία Ρέβη: «Η οικογένεια του παππού τον έχει εγκαταλείψει» (video)

Κύμα θαυμασμού για την αντίδρασή της στον αέρα

Must Read

H δημοσιογράφος του Open, του καναλιού που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε με ζωντανές συνδέσεις στα πύρινα μέτωπα, δίνοντας βήμα στους πολίτες να μιλήσουν, προκάλεσε χθες κύμα συγκίνησης σε όλο το πανελλήνιο.

Η Ευλαμπία Ρέβη που βρίσκεται στην Εύβοια, μετέδιδε ζωντανά την εντολή εκκένωσης για ακόμα ένα χωριό, όταν συνάντησε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο με αναπνευστικά προβλήματα ο οποίος αρνούνταν να αφήσει το σπίτι του να γίνει στάχτη.

«Σας παρακαλώ, πρέπει να φύγετε, θα σας βοηθήσουμε εμείς» προσπαθούσε να τον πείσει για να μην κινδυνεύσει και όταν εκείνος βούρκωσε, η δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα. Μαζί της και όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τις συγκλονιστικές στιγμές που μετέδιδε η κάμερα του Open.  

To στιγμιότυπο έκανε τον γύρο του διαδικτύου ενώ η ίδια δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα θαυμασμού για την ανθρώπινη αντίδραση της σε αυτές τις στιγμές. Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ευλαμπία Ρέβη απαντάει συγκινημένη και αναφέρει ότι όπως έμαθε, η οικογένεια του ηλικιωμένου τον έχει εγκαταλείψει: «Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ» έγραψε με ταπεινότητα η δημοσιογράφος.

«Δεν αλλάζει αυτό σε τίποτα την κατάσταση που βρεθήκαμε. Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και όχι να μείνει μόνος του σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί…» δήλωσε σε ζωντανή σύνδεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This