Η… ώρα της Ευλαμπίας! Στο Open σκέφτονται να ρίξουν τη Ρέβη στο πλευρό του Άκη Παυλόπουλου

Η δημοσιογράφος συγκίνησε όταν ξέσπασε σε λυγμούς on air, ενώ κάλυπτε ρεπορτάζ από τη φλεγόμενη Εύβοια

Must Read

Ωρα Ελλάδος για την Ευλαμπία Ρέβη; Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Οpen ψάχνει την αντικαταστάτρια της Ντόρας Κουτροκόη για να τη βάλει στο πλευρό του Άκη Παυλόπουλου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Στο τραπέζι των συζητήσεων, εκτός των άλλων ονομάτων που έπεσαν για τη θέση της παρουσιάστριας από το δυναμικό του καναλιού, είναι αυτό της Ευλαμπίας Ρέβη, που αυτή τη στιγμή μοιάζει ως το επικρατέστερο. Η δημοσιογράφος τις τελευταίες μέρες ήρθε στο προσκήνιο και έγινε viral καλύπτοντας τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια.

Ο διάλογος που είχε με έναν ηλικιωμένο που αρνιόταν να φύγει από το σπίτι του σε χωριό της Εύβοιας την έκανε να συγκινηθεί την ώρα της σύνδεσης. Μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα on air και αυτό την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Η δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε και τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, οπότε δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε νέο ρόλο.

Φήμες

Από την άλλη μεριά, η Ντόρα Κουτροκόη με μια ανάρτησή της ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κανάλι. «Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο Οpen, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Oλους τους συναδέλφους, δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν. Μία μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Ακη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» έγραψε, φουντώνοντας τις φήμες ότι ήδη βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Toν Ιούνιο του 2018 είχε αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα, Ελλάδα» και λίγους μήνες μετά έκανε πρεμιέρα στο Open και στο «Ωρα Ελλάδος». Τώρα φήμες λένε ότι η δημοσιογράφος επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Τις φήμες μάλιστα ενίσχυσε μία ανάρτηση της συναδέλφου της Χρύσας Φώσκολου, που είναι στην ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη, στην οποία της έγραφε: «Θα συναντηθούμε πολύ σύντομα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This