Ζευγάρι δημοσιογράφων κατέληξε στο τμήμα μετά από τρικούβερτο καβγά στην Κηφισίας

«Θα πέσω στα αμάξια να σκοτωθώ»! H γυναίκα έκανε πράξη την απειλή, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ στη λεωφόρο Κηφισίας, στα βόρεια προάστια, με «πρωταγωνιστές» γνωστό ζευγάρι δημοσιογράφων.

Το αντρόγυνο, που συνεργάζεται επί χρόνια στον ίδιο χώρο εργασίας και είναι μαζί στη ζωή, για «επαγγελματικούς λόγους», όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να καβγαδίζει έντομα μέσα στο αυτοκίνητό του. Λόγο στον λόγο τα αίματα άναψαν για τα καλά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso.

Αν και οι ίδιοι μετρούν πολλά χρόνια στα δημοσιογραφικά γραφεία, αυτό δεν τους εμπόδισε να μετατραπούν σε «παρατράγουδα» και μάλιστα σε live μετάδοση στη λεωφόρο Κηφισίας. Η γυναίκα βγήκε έξαλλη στον δρόμο και άρχισε να φωνάζει, ενώ ο σύντροφός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Μάταια όμως… Κάποια στιγμή διερχόμενοι τον άκουσαν να της λέει: «Είσαι τρελή. Πρέπει να πάρεις τα ψυχοφάρμακά σου». Τότε η γυναίκα του απάντησε: «Θα πέσω στα αμάξια να σκοτωθώ. Είσαι μ@@@ς».

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν

Η δημοσιογράφος δεν αρκέστηκε στην απειλή και έπεσε πάνω σε διερχόμενα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί! Αυτόπτες μάρτυρες, φοβούμενοι τα χειρότερα, ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που αναγνώρισαν το πασίγνωστο δημοσιογραφικό ζευγάρι. Προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, ενώ η συνέχεια δόθηκε σε αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστίων, με τους αστυνομικούς σε ρόλο… συμβούλου σχέσεων…

Στη συνέχεια ο αξιωματικός υπηρεσίας κάλεσε τον εισαγγελέα υπηρεσίας για να δει πώς θα αντιμετωπίσει το περιστατικό. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από τον αξιωματικό του τμήματος να ζητήσει από τους δύο δημοσιογράφους είτε να αλληλομηνυθούν και να οδηγηθούν στα δικαστήρια στο πλαίσιο του αυτοφώρου είτε να πάνε στο σπίτι τους.

Εχοντας ηρεμήσει μετά τον τρικούβερτο καβγά, τελικά το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του. Χθες το πρωί και οι δύο πήγαν στον χώρο εργασίας τους για να κάνουν ρεπορτάζ. Ομως, σίγουρα μέσα στα επόμενα δημοσιογραφικά θέματά τους δεν θα περιλαμβάνονται συντροφικοί καβγάδες. Αλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This