Πρεμιέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το «Κάτι Ξαναψήνεται»

Στις 6 Σεπτεμβρίου!

Must Read

Σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατούν στον Σκάι την πρεμιέρα του «Κάτι Ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το «Κάτι Ξαναψήνεται» θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού, με επικρατέστερη την 6η του Σεπτεμβρίου. Κάθε εβδομάδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες που μας ανοίγουν το σπίτι και την κουζίνα τους με σκοπό ένας από αυτούς να κερδίσει 2.500 ευρώ.

Κάθε μέρα ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων – ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, θα συντονίζει την προσπάθειά του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This