Ο Γιώργος Παπαδάκης πόζαρε με σμόκιν και την… μπάντα του (video)

Έτοιμος για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά!

Must Read

Πόσο προχωρημένος πια ο… κύριος «θεαματικότητα»! Στα γυρίσματα για τη συμμετοχή του στο μεγάλο και πολυαναμενόμενο τρέιλερ του ΑΝΤ1 βρέθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Καλημέρα, Ελλάδα», που επί 30 συναπτά έτη μάς λέει την πρώτη «καλημέρα», φόρεσε το κοστούμι του, βρήκε την μπάντα του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, πιο μάχιμος από ποτέ.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Ανεβάζοντας τη φωτογραφία από το γύρισμα έγραψε «Η μπάντα μου και εγώ!», αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο χιούμορ έχει και πόσο έτοιμος είναι για την τηλεοπτική του επιστροφή σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This