Τατιάνα Στεφανίδου: Ζητούσε στον αέρα το όνομα του παιδιάτρου που είπε «όχι» στον εμβολιασμό (video)

Σε ρόλο... ανακριτή η παρουσιάστρια

Must Read

Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε η στάση της παρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου η οποία σε ρόλο «ανακρίτριας» ζήτησε να ανακοινωθεί στον αέρα το όνομα του παιδιάτρου που πρότεινε σε μητέρα να περιμένει προτού προχωρήσει στον εμβολιασμό του παιδιού της.

Η παρουσιάστρια έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση δύο μητέρες για να κάνουν… debate αναφορικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους, λες και επρόκειτο να ακουστούν επιστημονικές απόψεις, με απόλυτα επικριτική στάση προσπάθησε να «στριμώξει» εκείνη που έχει ενδοιασμούς γύρω από τα σκευάσματα.

«Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια, έχω κάνει όλα τα εμβόλια και εγώ και το παιδί μου. Εννοώ τα εμβόλια, τα οποία έχουν ελεγχθεί και είναι τσεκαρισμένα. Για το συγκεκριμένο όμως, κατέβασα το έντυπο από τα CDC και διάβασα τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων πήρε αυτή την έγκριση. Δεν το θεωρώ ασφαλές την συγκεκριμένη στιγμή» δήλωσε η μητέρα που φοβάται να εμβολιάσει το παιδί της και πρόσθεσε: «Είμαι νοσηλεύτρια και ο παιδίατρος μου είπε να περιμένω».

Τότε η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε να μάθει στον αέρα της εκπομπής τα στοιχεία του γιατρού: «Eίναι παιδίατρος του Δημοσίου; Eίναι ιδιώτης; Ποιο είναι το όνομα του παιδίατρου;» ρώτησε με αυστηρό ύφος, με τη μητέρα να της απαντάει: «Είναι προσωπικά δεδομένα αυτά, δεν θα σας πως ονομάζεται ο παιδίατρος, Φοβούνται να μιλήσουν γιατί εκβιάζονται»

https://www.youtube.com/watch?v=RmMpOOrprf8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This