Αριάδνη Γερασιμίδου: «Έχω καρκίνο και δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» (video)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση και η λάθος διάγνωση των γιατρών

Must Read

Την πιο σκληρή μάχη της ζωής της δίνει η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία αποκάλυψε ότι παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Με δύναμη ψυχής, η δημοσιογράφος περιγράφει στο βίντεό της με τίτλο «Το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου» ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν πώς δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει: «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» αναφέρει στην συγκλονιστική εξομολόγησή της η δημοσιογράφος που ασχολήθηκε εκτενώς με την αυτοκίνηση.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο» αναφέρει στο βίντεο της και συνεχίζει: «Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει» περιγράφει η δημοσιογράφος.

Όπως αναφέρει η Αριάδνη Γερασιμίδου, υπήρχε λανθασμένη διάγνωση των γιατρών και καθυστέρηση ενώ την ίδια στιγμή ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις στο σώμα της. Καλεί μάλιστα όσους την ακούν να λαμβάνουν και δεύτερη γνώμη από τους γιατρούς: «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This