Ο Φουρθιώτης βγάζει ξανά εφημερίδα και υπόσχεται να γίνει «εφιάλτης» – Μαντέψτε ποιους δεν απειλεί

Ήσυχη κοιμάται η κυβέρνηση μετά την επανακυκλοφορία των «Αποκαλυπτικών»

Must Read

Μπορεί να κατηγορείται για 2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα, μεταξύ των οποίων για ηθική αυτουργία στην υποτιθέμενη τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του- ναι, αυτή όπου έβαλε τους κακοποιούς συνεργάτες του να την εκτελέσουν προκειμένου να διεκδικήσει ξανά αστυνομική φύλαξη- όμως ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μόλις 150 μέρες που έμεινε προφυλακισμένος, είναι πλέον «ελεύθερο πουλί» και άρχισε να «κελαηδάει».

Τι κι αν του απαγορεύτηκαν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις; Η εκλεκτή τηλεπερσόνα της κυβέρνησης, αφού πέρασε ζωή και κότα το σύντομο διάστημα που έμεινε προφυλακισμένος, τώρα ανακοινώνει ότι θα επανακυκλοφορήσει την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

Μάλιστα, ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω ανακοίνωσης της εταιρείας Αποκαλυπτικά news, απειλεί ότι οι αποκαλύψεις που θα κάνει «για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης»

Δεν γνωρίζουμε ποιοι έχουν μπει στο στόχαστρο των αποκαλύψεων του, ωστόσο αν κρίνουμε από την αποθέωση που έκανε στο πρόσωπο της Σοφίας Νικολάου, μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης από την φυλακή (!), αλλά και από την ίδια την κυνική ομολογία της Γενικής Γραμματέως της Αντεγκληματικής Πολιτικής ότι ο Φουρθιώτης είχε ειδική μεταχείριση στις φυλακές, όπως «συνδρομητική τηλεόραση» και «ειδικό διατροφή», είμαστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση δεν απειλείται από την εφημερίδα του..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This