Για οφειλές σε εργαζόμενους «τσίμπησε» 30 μήνες φυλακή ο Ψυχάρης

«Η συνέχεια επί των δικαστικών αιθουσών…» σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Must Read

«Ποινή δικαίωσης» χαρακτηρίζει η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) τους 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή του Σταύρου Ψυχάρη για οφειλές στους τεχνικούς του ραδιοσταθμού «Βήμα FM».

Την απόφαση εξέδωσε σήμερα το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, παρά τις προσπάθειες της συνηγόρου του.

Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) τονίζει σε ανακοίνωσή της:

«Στο άμεσο μέλλον ακολουθεί σειρά ποινικών δικών για όλα τα μέλη του εν λόγω Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των αχυρανθρώπων, των παλιών και των νέων μετόχων του πολύπαθου ραδιοσταθμού. Προς το παρόν οι εγκλωβισμένοι τεχνικοί του «Βήμα FM» κέρδισαν μία ακόμη ηθική δικαίωση για την πεντάχρονη ταλαιπωρία που βιώνουν από τους ανάλγητους πρώην και νυν ιδιοκτήτες του «Βήμα FM». Η συνέχεια επί των δικαστικών αιθουσών…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This