«Βράζει» με τον ΣKAΪ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η σεφ τα «πήρε» με το κανάλι για την αλλαγή ώρας, που έφερε την πτώση στα νούμερα

Must Read

Ο Σκάι σιγοψήνει… την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η σεφ έχει αρχίσει να τσινάει. Λίγες παραγωγές πάνε καλά τη φετινή σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου από τηλεθέαση, με τη σεφ να πέφτει θύμα του κακού προγραμματισμού. Σύμφωνα με πηγές μας, είναι έντονα δυσαρεστημένη κι έτσι ένα νέο μέτωπο… γκρίνιας έχει ανοίξει στο εσωτερικό του καναλιού.

Ολα άρχισαν όταν αποφασίστηκε να αλλάξει ώρα η εκπομπή «Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ», η οποία μέχρι σήμερα προβαλλόταν Δευτέρα – Παρασκευή στις 11.30. Οι πρόσφατες αλλαγές, όμως, στο πρόγραμμα έφεραν την εκπομπή πιο μετά και για την ακρίβεια στις 13.15. Αυτό, όμως, ήταν κάτι που καθόλου δεν άρεσε στην ίδια, καθώς η εκπομπή είχε «χτίσει» το κοινό της, αφετέρου η ώρα που επιλέχτηκε είναι πολύ περίεργη για τέτοιου είδους περιεχόμενο. Οι περισσότεροι είτε έχουν μαγειρέψει ήδη και εκείνη τη στιγμή τρώνε είτε βρίσκονται στη διαδικασία του μαγειρέματος.

Προς το παρόν η Μπαρμπαρίγου κρατά σιγήν ιχθύος, αλλά μάλλον θα κάνει το μπαμ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ήδη άλλα κανάλια που βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της παρουσιάστριας. Οι προτάσεις αφορούν τόσο καθημερινή στήλη μαγειρικής όσο και μια εναλλακτική εκδοχή, με μια ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This