Σοκαριστική παρέμβαση Πορτοσάλτε για τον δολοφονημένο ντελιβερά (video)

Ανατρίχιασαν οι τηλεθεατές…

Must Read

Μία διαφορετική οπτική για το φρικτό τροχαίο ατύχημα στην Θεσσαλονίκη, όπου αλλοδαπός χωρίς δίπλωμα με πολυτελές αυτοκίνητο, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και σκότωσε πατέρα δύο παιδιών που εργαζόταν ως ταχυδιανομέας, έδωσε ο Άρης Πορτοσάλτε, σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος φυσικά έκανε τα συγκεκριμένα σχόλια ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αφορούν την συγκεκριμένη «περίπτωση», αλλά γενικά. Τα έκανε όμως αναφερόμενος στην συγκεκριμένη είδηση που σοκάρει το πανελλήνιο.

Ηταν τέτοιες οι αντιδράσεις από την παρέμβαση του Άρη Πορτοσάλτε, που πριν από λίγο οι «Αταίριαστοι», στην εκπομπή του ΣΚΑΪ που ακολούθησε, συλλυπήθηκαν την οικογένεια του δολοφονημένου πατέρα, διαχωρίζοντας σαφώς την θέση τους από τα προηγούμενα σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα του σταθμού.

  • «Θεος σχωρέστον,αλλα κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα»
  • «Στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου»
  • Δείτε το βίντεο…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This