Ποιος απείλησε ότι θα σκοτώσει την Αγγελική Νικολούλη; (video)

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα» λέει η Αγγελική Νικολούλη

Must Read

Η Αγγελική Νικολούλη, η πρώτη αστυνομική ρεπόρτερ της χώρας η οποία συνέβαλε με την έρευνά της στην εξιχνίαση εγκλημάτων που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μίλησε για στιγμές της καριέρας της που την έχουν στιγματίσει, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα.

Περήφανη για τον γιο της Κωνσταντίνο Μουσούλη, η Αγγελική Νικολούλη δεν είναι η κλασική Ελληνίδα μητέρα, όπως σχολίασε: «Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα» ανέφερε στην εκπομπή megastories.

«H μητέρα μου ήταν πάντα εκεί»

Ο γιος της, μίλησε κι εκείνος για τον θαυμασμό που τρέφει στο πρόσωπο της μητέρας του: «Το καλύτερο πράγμα που μου έδωσε η μητέρα μου ήταν το κοινωνικό της έργο. Θαυμάζω το πόσο ταγμένη είναι σε αυτό που κάνει. Αντλεί δύναμη από την πίστη της. Προσπαθεί πάντα να διαχειριστεί κατάλληλα τον ελεύθερο χρόνο που έχει, ζει τη στιγμή με τους ανθρώπους της. Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο» ανέφερε.

Οι απειλές από τον Καββαδία

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», μίλησε για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Τάνιας Χαριτοπούλου από την Θεσσαλονίκη το 1998. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκε ποτέ, όμως η Αγγελική Νικολούλη είχε ανακαλύψει τυχαία, κατά την διάρκεια της έρευνας της στο σπίτι, ότι στην τουαλέτα βρέθηκαν  υπολείμματα ιστού τα οποία ανήκαν στην Τάνια. Ο τότε σύντροφός της Σπύρος Καββαδίας καταδικάστηκε για την δολοφονία της 27χρονης και είχε απειλήσει μάλιστα την Αγγελική Νικολούλη που τον ξεσκέπασε, ότι θα την σκοτώσει: «Πρέπει να χειριστείς την κατάσταση με τη λεπτότητα ενός χειρούργου. Εκεί είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα τεντωμένο σχοινί, μια λάθος κίνηση μπορεί να χαλάσει τα πάντα, θέλει μεγάλη προσοχή. Έχουν γίνει πολλά, εάν είχα επηρεαστεί από όλα αυτά, πολύ απλά θα είχα σταματήσει. Το ότι συνεχίζω μια δουλειά επικίνδυνη νομίζω λέει πολλά. Όταν αποφυλακίστηκε ο Καββαδίας του έστειλα φιλιά και χαιρετίσματα από την εκπομπή. Είχε πει ότι θα με σκοτώσει. Γενικά πολλά λένε», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα, η ίδια τονίζει ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα, αλλά τέλειος ερευνητής του εγκλήματος: «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Με όλα αυτά που έχω ζήσει λέω οτι δεν υπάρχει. Ακόμη μαθαίνω το έγκλημα, εξελίσσεται και το παρακολουθώ. Υπάρχει ο τέλειος ερευνητής. Εγώ μπαίνω στη θέση του θύματος ,στις τελευταίες στιγμές του, τι είδε, πώς ένιωσε» σημείωσε.

https://vimeo.com/644391712

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This