Άρης Πορτοσάλτε: Δεν τον ενοχλεί ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ, αλλά το ότι το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ακόμα και αν το λένε και το καταγγέλλουν οι γιατροί, «δεν θα έπρεπε να το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ» κατά τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Must Read

Σε άλλα… επίπεδα έχει φτάσει ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος σε μια νέα παρέμβαση, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα (για τον οποίο έκανε και υποτιμητικό σχόλιο) επειδή πήγαν στη Βουλή το θέμα των θανάτων ασθενών εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι «αλιείς θανάτου» και «δεν είναι δυνατόν να λένε ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ». Κι εμείς που νομίζαμε ότι η σωστή ερώτηση θα έπρεπε να είναι: Είναι δυνατόν να πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ;

https://vimeo.com/646814918

Είπε το πρωί ο Άρης Πορτοσάλτε: «Η αντιπολίτευση δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, η αξιωματική αντιπολίτευση, να είναι αλιείς θανάτου. Κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο. Το λέω γιατί αυτό το πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ θα έπρεπε να το έχουν ζυγίσει πάρα πολύ καλά οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Το ξεκίνησε ο κύριος Τζανακόπουλος αν κατάλαβα καλά, φαίνεται ότι του άρεσε η ιδέα του κυρίου Τσίπρα ο οποίος δεν έχει και μεγάλες δυνατότητες να καταλαβαίνει μερικά πράγματα, αν μπορώ να τον πιάσω και το πήγε στη Βουλή με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατόν να λένε ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ;».

Όταν παρενέβησαν ακόμα και ο Δημήτρης Οικονόμουμε την Μαρία Αναστασοπούλου και σχολίασαν «το λένε οι γιατροί δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν το λέει μόνος του ο Τσίπρας, δεν το φαντάζεται», η απάντηση του Άρη Πορτσάλτε ήταν η εξής: «Δεν θα έπρεπε να το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα έπρεπε να το υιοθετήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι άλλο πράγμα να αναρωτιόμαστε και άλλο πράγμα να έρθει με πολιτική θέση η αξιωματική αντιπολίτευση και να λέει πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This