«Πόλεμος» πάνω από τον τάφο του Καραϊβάζ

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε on air κατά του πρώην συνεργάτη της Σπύρου Χαριτάτου

Must Read

Εκρηκτικό κλίμα επικράτησε χθες στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Αφορμή για να «ανάψουν τα αίματα» στάθηκε η ανακοίνωση που είχαν βγάλει την προηγούμενη ημέρα η μητέρα και η αδελφή του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ, στην οποία τόνιζαν ότι εξουσιοδότησαν τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο και τη δικηγόρο Ρόη Παυλέα να ζητήσουν ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία των ερευνών γύρω από τη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου!

Μάλιστα, στο εν λόγω κείμενο, στο οποίο ο Σπύρος Χαριτάτος αναφερόταν ως «ασκούμενος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος» των δύο γυναικών, τονιζόταν ότι ο δημοσιογράφος και η κυρία Παυλέα επισκέφθηκαν την περασμένη Δευτέρα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και «έλαβαν λεπτομερή ενημέρωση για τις ως τώρα εξελίξεις των αστυνομικών ερευνών». H Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία είχε συνεργαστεί την περσινή σεζόν με τον Σπύρο Χαριτάτο και διατηρεί στενή σχέση με την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, θέλησε να τοποθετηθεί με αφορμή όλα τα παραπάνω, όμως οι τόνοι ανέβηκαν, με την ίδια να χάνει την ψυχραιμία της και να ξεσπά on camera!

https://vimeo.com/647286325

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η παρουσιάστρια «άδειασε» τον πρώην συνεργάτη της, αφού υποστήριξε ότι αφενός ο δημοσιογράφος πλησίασε τη μητέρα και την αδελφή του δολοφονημένου αστυνομικού συντάκτη για να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση και αφετέρου ότι είναι αναληθές πως υπήρξε ενημέρωση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Σε ζωντανή σύνδεση με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της συζύγου και του γιου του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολο Λύτρα, ξεκαθάρισε ότι η εκπομπή δεν εμπλέκεται και κατηγόρησε εμμέσως τον Σπύρο Χαριτάτο ότι χρησιμοποιεί «επικοινωνιακά τεχνάσματα» για τη δική του προβολή, την ώρα που η οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου βιώνει ώρες αγωνίας, περιμένοντας κάποιο νέο για την πορεία των ερευνών!

«Οι αστυνομικές Αρχές δεν ενημερώνουν τους δικηγόρους, αλλά την ίδια την οικογένεια… Δεν χρειάζονται μεσολαβητές σε αυτήν την υπόθεση, γιατί, αγαπημένες μου Παναγιώτα και Λίτσα, ποτέ το Ανθρωποκτονιών δεν δίνει σε οποιονδήποτε δικηγόρο εξέλιξη τέτοιου τύπου. Αλίμονο αν οι δικηγόροι έπαιρναν ραπόρτο για το πού βρίσκεται η αστυνομική έρευνα» ανέφερε η παρουσιάστρια, απευθυνόμενη στη μητέρα και την αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ.

https://vimeo.com/647282258

Ομως, η στιγμή που βγήκε εκτός εαυτού ήταν όταν ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσουν οι αστυνομικοί τη δουλειά τους.

«Με αυτήν την ανακοίνωση μήπως χάσουν τη ζωή τους κάποιο άλλοι… Ο κ. Χαριτάτος ήταν στην περσινή σεζόν της εκπομπής και είναι σαν να λέει η εκπομπή “έχει δικηγόρο η οικογένεια, έχει τον κ. Χαριτάτο, που μαζί πήγαμε στο μνημόσυνο…”(…) Μέσω της εκπομπής ο Σπύρος Χαριτάτος γνώρισε την οικογένεια του Γιώργου και από εκεί και πέρα εκδίδεται ένα δελτίο Τύπου που αναφέρει ότι ανέλαβε την υπόθεση μαζί με τη Ρόη Παυλέα. Αυτό, λοιπόν, βάζει σε κίνδυνο όλους μας. Είναι σαν να έβαλα εγώ τον Χαριτάτο να πλησιάσει την οικογένεια…» ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένη!

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην έρευνα και απευθυνόμενη στον παλιό συνεργάτη της τον κάλεσε να σεβαστεί την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ:

«Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για τον Γιώργο Καραϊβάζ που να είναι προς δημοσιοποίηση. Ολα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα! Η οικογένεια δεν επιθυμεί αυτήν τη στιγμή καμία δημοσιοποίηση του θέματος… Η οικογένεια θέλει σιωπή. Ας αφήσουμε τη Στάθα (σ.σ. σύζυγο Γιώργου Καραϊβάζ), ας σεβαστούμε τον γιο του, τον Δημήτρη. Κι εσύ, Σπύρο μου, που ξέρεις ότι σ’ αγαπώ, κάνε πίσω σε αυτήν την υπόθεση»!

Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών διέψευσε ότι παρείχε οποιαδήποτε ενημέρωση και τόνισε πως η ανακοίνωση που εκδόθηκε δημιουργεί την εσφαλμένη εντύπωση ότι η οικογένεια του δολοφονημένου αστυνομικού συντάκτη είναι χωρισμένη σε δύο «στρατόπεδα», αφού φέρεται ότι ζήτησαν να τους εκπροσωπήσουν διαφορετικοί δικηγόροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This