Σάλος για το πορνό στο Big Brother με δάχτυλο του… ΣΚΑΪ 

Ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές την Ανχελίτα και τον Πέτσα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου - Οργή στα social media για το κανάλι

Must Read

Σάλος με τη διαρροή δυο ροζ βίντεο με δύο παίκτες του «Big Brother» στον Σκάι που επιδίδονται σε ακατάπαυστο σεξ στο σπίτι της παραγωγής, με το twitter να βράζει κατά του ριάλιτι και στο κανάλι του Φαλήρου να έχουν επιδοθεί σε ένα «σαφάρι», προκειμένου να ανακαλύψουν τους υπευθύνους της διαρροής!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ριάλιτι της… κλειδαρότρυπας απασχολεί με αρνητικό πρόσημο την κοινή γνώμη και έτσι λίγο πριν τελειώσει και ο δεύτερος κύκλος του «Big Brother» ξέσπασε ο κακός χαμός! Πρωταγωνιστές οι Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα, που όταν βγουν εκτός του σπιτιού του εγκλεισμού θα δουν τους εαυτούς τους να έχουν γίνει βορά στο νύχια ανθρώπων της παραγωγής!

Σύμφωνα με την Espresso, τα δυο ροζ βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές στο μπάνιο (οι συμπαίκτες τους λένε πως το ζευγάρι είναι τόσο ασυγκράτητο που κάνει σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα) τραβήχτηκαν από ανθρώπους της παραγωγής μέσα στο control room.

Με κινητό

Εργαζόμενοι της παραγωγής τράβηξαν με την κάμερα του κινητού τους τα επίμαχα πλάνα που έπαιζαν στην οθόνη υπολογιστή και που, όπως είναι λογικό, δεν βγήκαν ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα. Ομως το ροζ αρχείο με τα δυο βίντεο άρχισε να «ταξιδεύει» από κινητό σε κινητό και έτσι ξέσπασε ένα πρωτοφανές σκάνδαλο για τα τηλεοπτικά χρονικά, αφού άνθρωποι της παραγωγής έκαναν βούκινο στο πανελλήνιο τους δυο παίκτες!

Στο ένα βίντεο, μάλιστα, οι άνθρωποι της παραγωγής σχολιάζουν όσα βλέπουν και βάζουν τα γέλια! Χωρίς την άδεια (σιγά μην έλεγαν «ναι» άλλωστε) του Πέτσα και της καυτής τραγουδίστριας δημοσιοποίησαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο! Στον Σκάι από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο επικρατεί αναβρασμός και οι κεφαλές του καναλιού ψάχνουν να βρουν τους ανεγκέφαλους που ρεζίλεψαν και έκαναν ρόμπα τον σταθμό στο πανελλήνιο, γιατί κανένας παίκτης, προφανώς, δεν έχει συμφωνήσει να βιντεοσκοπείται στο control room. Ετσι δεν είναι, κύριοι του Σκάι;

Το τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στα social media κατά του καναλιού και της παραγωγής δεν περιγράφεται, με τα τιτιβίσματα της οργής να δίνουν και να παίρνουν! «Συγχαρητήρια στην παραγωγή του #BigBrotherGR που διέρρευσε βίντεο πορνό μέσα από το σπίτι και αυτοί γελάνε. Ντροπή σας» έγραψε ένας χρήστης του twitter, για να συνεχίσει ένας άλλος στο ίδιο πνεύμα: «Μας αρέσει που δεν έβαλαν live streaming για να αποφύγουν τίποτα περίεργα και τα κάνουν μόνοι τους. Δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο του βίντεο, προσωπικές στιγμές δύο ανθρώπων… Η παραγωγή πρέπει να πάρει κεφάλια άμεσα, και για τη διαρροή του βίντεο, αλλά και για τα σχόλια που ακούγονται από τους υπευθύνους… Λίγη ντροπή!».

Πυρά στα social media

Και τα πυρά δεν έχουν τέλος: «Χειρότερη παραγωγή δεν έχει υπάρξει και το αποδείξατε με τα ξεφτιλίκια σας… μπορεί να μην πηγαίνω το ζευγάρι Πετσας – Ανχελίτα, αλλά αυτό που τους κάνατε δεν αξίζει σε κανέναν… Ντροπή σας!» είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό τιτίβισμα, με το παρακάτω να αποτυπώνει τον αναβρασμό που επικρατεί στην κοινή γνώμη κατά του Σκάι και της παραγωγής του «Big Brother»: «Ρε μ@λ@κες, τι φάση; Για να καταλάβω, κάποιοι από την παραγωγή έπαιρναν μάτι και τράβηξαν βίντεο; Είστε ζώα, ρε μ@λ@κες; Ναι τους αντιπαθούμε, ναι είναι βλήματα, αλλά είναι δυνατόν να χαρούμε που διέρρευσε κάτι τέτοιο; Σκουπίδια!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This