Η Φαίη Σκορδά νόσησε ξανά από κορωνοϊό

Το αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή

Must Read

Σαν «βόμβα» είχε πέσει στην showbiz αλλά και στο κανάλι του Ant1, η είδηση ότι η Φαίη Σκορδά είχε νοσήσει από κορωνοϊό. Μάλιστα, ήταν από τις πρώτες γνωστές παρουσίες που μολύνθηκαν από τον ιό και η ίδια τότε είχε γνωστοποιήσει την περιπέτεια υγείας της. 

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε σήμερα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό», δεν νόσησε μια φορά.. αλλά δύο! Η παρουσιάστρια που έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19, παραδέχτηκε σήμερα, κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον καλεσμένο στην εκπομπή Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος παρότι εμβολιασμένος, νόσησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, ότι και η ίδια κόλλησε ξανά κορωνοϊό. Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια είναι πλήρως εμβολιασμένη.

Σε διάλογο που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα, η ίδια δήλωσε ανέφερε ότι πέρασε τον κορωνοϊό δύο φορές. «Μέχρι τώρα είχες πει μία, τώρα λες και τη δεύτερη. Μέχρι στιγμής έλεγες μία, τώρα αποκάλυψες για πρώτη φορά ότι το πέρασες και δεύτερη φορά» σχολίασε ο Λιάγκας, και η ίδια απάντησε: «Ναι δύο. Πρέπει να βγαίνω στον Χατζηνικολάου να δίνω κάθε φορά συνέντευξη;».

Στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει το γιατί δεν έκανε γνωστό ότι νοσεί, η ίδια υποστήριξε την πρώτη φορά αισθάνθηκε ότι πρέπει να προστατεύσει όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της… «Μετά τα πράγματα ήταν διαφορετικά» υποστήριξε αλλά δεν εξήγησε γιατί…

https://vimeo.com/648972379

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This