Big Brother: Σε μηνύσεις προχωρά ο ΣΚΑΪ για το… πορνοβίντεο που προκάλεσε σάλο

Ο σταθμός του Φαλήρου υποστηρίζει πως δεν είχε καμία γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή στη διαρροή του υλικού στο διαδίκτυο

Must Read

Με… αξιοσημείωτη καθυστέρηση, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε σήμερα πως προτίθεται να λάβει μέτρα για τη διαρροή αυστηρώς ακατάλληλου βίντεο από το «Big Brother», το οποίο προκάλεσε σάλο στα social media και όχι μόνο.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, στο σταθμό του Φαλήρου έχουν εντοπίσει στους κόλπους των τεχνικών τον άνθρωπο που προχώρησε στη λήψη και διανομή του υλικού από το «Big Brother», προετοιμάζοντας σκληρές συνέπειες. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ αναφέρει μεταξύ άλλων πως το υλικό αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα, ενώ υπογραμμίζεται πως το κανάλι δεν είχε καμία γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή στη διαρροή του υλικού στο διαδίκτυο. Παράλληλα ενημερώνει πως θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ άφησε αιχμές για όσους εμφανίζονται «δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «ροζ» βίντεο του «Big Brother»:

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This