«100 να είναι οι μέρες τους» – Γυναίκα τα «χώνει» στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ

Οργισμένες αντιδράσεις κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για το πρόστιμο των 100 ευρώ

Must Read

Την οργή των πολιτών, ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων έχει προκαλέσει το μέτρο που επέβαλλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους άνω των 60, για υποχρεωτικό εμβολιασμό και πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα σε όσους δεν πειθαρχήσουν.

Οι αντιδράσεις είναι έντονες με τους πολίτες να κατακεραυνώνουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για το απάνθρωπο και αντισυνταγματικό μέτρο που μέχρι τώρα δεν έχει επιβληθεί σε καμία άλλη χώρα.

Απαντώντας στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, μια πολίτης, απάντησε με ψυχραιμία και επικριτικό ύφος για το νέο μέτρο: «100 να είναι οι μέρες τους» είπε και αποχώρησε προσθέτοντας «και πολλές είπα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This