Σείστηκε το πλατό του ΣΚΑΙ με την «αγάπη» του Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ασυγκράτητος ο Οικονόμου

Must Read

Μόνο που δεν δάκρυσαν από τα γέλια στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Σήμερα» όταν ο Δημήτρης Οικονόμου επιχείρησε να κάνει χιούμορ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το κανάλι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το γεγονός ότι ο σταθμός του Φαλήρου είναι φερέφωνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες, ωστόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής θέλησε να το επιβεβαιώσει με εριστικό τρόπο, κάνοντας «αστειάκια» στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.

«Αυτά λέτε, κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα και γι’ αυτό είστε 12 μονάδες πίσω» σχολίασε ο Οικονόμου την ώρα που ο Φάμελλος μιλούσε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε λέγοντάς του ότι «έχει υπερβεί τα όρια του δημοσιογράφου», με τον παρουσιαστή να απαντάει με ειρωνικό ύφος: «Εγώ από αγάπη για τον ΣΥΡΙΖΑ το λέω» υποστήριξε και η Μαρία Αναστασοπούλου ξέσπασε σε γέλια, την ώρα που Οικονόμου χασκογελούσε κοιτάζοντας με νόημα την κάμερα….

«Το τερμάτισες τώρα» παραδέχτηκε στον αέρα η Αναστασοπούλου, ενώ σε γέλια ξέσπασε και… ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This