Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με το πορνογραφικό υλικό που διέρρευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

«Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα»

Must Read

Σαστισμένος, στεναχωρημένος και ταυτόχρονα οργισμένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης στη σημερινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στην έναρξη της ζωντανής σύνδεσης ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή μετά τις καταγγελίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ότι ο «πλακατζής» των «Αρβύλα» δημοσίευσε σε ροζ ιστοσελίδα υλικό με πρωταγωνίστρια την πρώην σύντροφό του.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα. Είναι μια πάρα πολύ παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες, απίστευτες και παράξενες ημέρες που έχουμε βιώσει» ξεκίνησε να μιλάει «παγωμένος» ο κεντρικός παρουσιαστής.

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα… Τα έχουμε χαμένα. Είμαι σε σύγχυση και ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα στο Ράδιο Αρβύλα. Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη για να του υπενθυμίσω κάποια πράγματα κι εκείνος φαινόταν σαν κάτι σοβαρό να είχε συμβεί και δεν ήθελε να μου το πει… Υπήρχε στα social media ένα δημοσίευμα στο οποίο ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι που δεν… Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα. Κάτι που σαν άνθρωποι και σαν εκπομπή τα μισούμε και τα πολεμάμε τόσα χρόνια» ανέφερε και Αντώνης Κανάκης και εξήγησε ότι η υπόθεση έφτασε μέχρι τα δικαστήρια:

«Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, συγκεκριμένα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας αυτής. Ήταν σε σχέση από ό, τι κατάλαβα και το έκανε χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας και ανέβασε και πολλές φωτογραφίες της. Πήγαν στα δικαστήρια στην αρχή και μετά ήταν να τα βρούνε εξωδικαστικά» τόνισε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και του ανακοίνωσε ότι σταματάει από την εκπομπή, εκφράζοντας παράλληλα τον θυμό του:

«Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα»

«Δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει το ανθρώπινο κι ηθικό κομμάτι. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι από τα γνωστά του Διαδικτύου, όπου ο καθένας λέει όσα θέλει. Στην πορεία διαπίστωσα ότι όντως υπάρχει αυτή η ιστορία. Στην αρχή ο εγκέφαλος μου χρειάστηκε ώρες για να διαχειριστεί όλο αυτό που γίνεται. Μετά από ώρες, επικοινώνησα με τον Στάθη και του ανακοίνωσα την απόφασή μου κι όλης της ομάδας, να διακόψουμε την συνεργασία μας. Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα την λύπη μου και τον θυμό μου για αυτό που έγινε και γιατί δεν μας ενημέρωσε ότι υπάρχει μία τόσο σοβαρή υπόθεση από την πρώτη στιγμή. Είμαστε χρόνια ατελείωτα μαζί σαν οικογένεια. Με νοιάζει το ανθρώπινο κομμάτι και δεν μπορείς να μην ενημερώνεις για κάτι τέτοιο. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα κι αυτό που βίωσε» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Από πλευράς τους, οι Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, επανέλαβαν ότι οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους δεν γνώριζαν τίποτα για την τρομερή καταγγελία, ενώ εξέφρασαν την στήριξή τους στην γυναίκα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης διέκοψε μερικές φορές την παρουσίαση των θεμάτων του, μην μπορώντας να επικεντρωθεί στα θέματα. Ο παρουσιαστής επανέλαβε πόσο δύσκολο είναι να «βγει» το πλούσιο υλικό που  είχαν ετοιμάσει, με αφορμή μάλιστα τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This