Ρουβίτσα η φωνή της Ελλάδας! Η 16χρονη Αννα Αργυρού ήταν η νικήτρια του «Voice»

Η μαθήτρια της Β' Λυκείου, γράφει ήδη δικά της τραγούδια

Must Read

Ένας Αργυρός έχασε, μία Αργυρού κέρδισε στο «Voice of Greece», που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Μπορεί η παρθενική συμμετοχή του Κωνσταντίνου Αργυρού ως coach στο δημοφιλές talent show να μη συνοδεύτηκε από νίκη για τον ίδιο, αφού στην τελική τετράδα έφτασαν μόνο παίκτες των ομάδων των τριών άλλων (πιο έμπειρων στο κομμάτι του «Voice») συναδέλφων του, της Ελενας Παπαρίζου, του Σάκη Ρουβά και του Πάνου Μουζουράκη. Η μεγάλη νικήτρια του φετινού, έκτου κύκλου του μουσικού διαγωνισμού του Σκάι, όμως, έχει το ίδιο επίθετο μ’ εκείνον, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στα social media.

Πρόκειται φυσικά για απλή συνωνυμία, αφού η 16χρονη Αννα Αργυρού, η οποία πραγματοποίησε το «ταξίδι» της στο show ως μέλος της ομάδας του Σάκη Ρουβά και ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό ως η νέα «φωνή της Ελλάδας», είχε ξεκαθαρίσει από τις blind auditions ακόμη ότι δεν έχει συγγένεια με τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Βέβαια, ο Κωνσταντίνος δεν είχε καταφέρει ούτε καν να τη διεκδικήσει τότε, παρά το γεγονός ότι γύρισε την καρέκλα του, όπως και οι τρεις άλλοι coaches, ακούγοντας την αγγελική φωνή της. Κι αυτό διότι τον είχε μπλοκάρει ο Πάνος Μουζουράκης στην εν λόγω οντισιόν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παίξει το… χαρτί της συνωνυμίας τους στη «μάχη» που έδωσαν οι υπόλοιποι για να την πάρουν στην ομάδα τους. Η 16χρονη Αννα Αργυρού, η οποία μάγεψε τους πάντες και τερμάτισε πρώτη στον διαγωνισμό, παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό της φετινής σεζόν, είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου, μένει στη Γλυφάδα και η μουσική ήταν πάντοτε το μεγάλο της πάθος. Η ίδια έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για τέσσερα χρόνια, παίζει πιάνο και κιθάρα, γράφει και τα δικά της τραγούδια, διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram και πλέον έχει στα χέρια της ένα χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI, a Universal Music Company. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεύτερος στην κατάταξη του τελικού βρέθηκε ο Κύπριος Ανδρέας Μηλιώτης, που ήταν επίσης μέλος της ομάδας του Σάκη Ρουβά, ο οποίος στέφθηκε θριαμβευτικά νικητής coach της σεζόν.

Δεύτερο και… καταϊδρωμένο στην τηλεθέαση

 

Τι κι αν οι τέσσερις coaches του «Voice» σχημάτισαν ζευγάρια, τραγουδώντας αρχικά η Ελενα Παπαρίζου με τον Πάνο Μουζουράκη κι έπειτα ο Σάκης Ρουβάς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού τερμάτισε δεύτερος και… καταϊδρωμένος στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, τόσο στην κατηγορία του γενικού συνόλου όσο και σ’ εκείνη του δυναμικού κοινού, που ενδιαφέρει περισσότερο τους ιθύνοντες των καναλιών. Στο δυναμικό κοινό, η «Γη της Ελιάς», το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, σημείωσε μέσο όρο 20,4%, ενώ το «Voice» ακολούθησε με 17,9%. Οσον αφορά το γενικό σύνολο, η «Γη της Ελιάς» έκοψε πρώτη το νήμα με 26,2%, ενώ το «Voice» ακολούθησε από πολύ κοντά με 24,5%. Ο τελικός του show, πάντως, έφτασε μέχρι και το 37,7% στο τέταρτο (01.15 – 01.30), την ώρα που τραγουδούσαν μαζί ο Ρουβάς και ο Αργυρός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This