Το εορταστικό μενού των καναλιών για το διήμερο των Χριστουγέννων

Must Read

Aν κάνετε ρεβεγιόν στο σπίτι σας, η μικρή οθόνη έχει ετοιμάσει για εσάς ένα πρόγραμμα… πρώτο τραπέζι πίστα! Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα κανάλια ετοιμάζουν τα εορταστικά προγράμματά τους εν όψει Χριστουγέννων! Tο εορταστικό «μενού» περιλαμβάνει πολύ τραγούδι και χορό, καθώς επίσης και μια πλειάδα λαμπερών προσκεκλημένων, αλλά και ξένες χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Open

Πρεμιέρα Παραμονή Χριστουγέννων, στις 20.00, θα κάνει στο Open η εκπομπή «Into your heart» του Γιώργου Μαυρίδη, με τον παρουσιαστή σε καθεμία από τις τέσσερις εκπομπές του κύκλου να επισκέπτεται τόπους, δομές, φορείς και συλλόγους που βρίσκονται σε ανάγκη και σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο να προχωρά σε μεγάλες ανακατασκευές και σε έργα που ανακουφίζουν τη ζωή των συνανθρώπων μας. Ο πρώτος σταθμός θα είναι οι Γούβες, ένα από τα χωριά που δοκιμάστηκαν από τις τεράστιες καταστροφικές φωτιές το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Εκεί ο Γιώργος και τα συνεργεία του αρχίζουν να ανακαινίζουν και να ζωγραφίζουν το ένα και μοναδικό σχολείο της περιοχής, το οποίο φιλοξενεί παιδιά από όλα τα πυρόπληκτα χωριά, ενώ αναμορφώνουν την πλατεία του χωριού! Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 21.00, ο Γιώργος Θεοφάνους με την εκπομπή του «Ενα τραγούδι ακόμα» υποδέχεται τους Σοφία Βόσσου, Σταμάτη Γονίδη, Χρήστο Δάντη, Αγγελο Διονυσίου και Γωγώ Τσαμπά! Ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 8.30 το πρωί, θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης, η θεία λειτουργία των Χριστουγέννων.

Alpha

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον Σύλλογο Κρητών Βύρωνα, Καισαριανής και Παγκρατίου για να μας πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και να χορέψουν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς, ενώ ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θέμης Αδαμαντίδης δίνουν το σύνθημα για τραγούδι και χορό! Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κατερίνας θα βρίσκονται και οι Χρήστος Σαντικάι, Πόπη Μαλιωτάκη, Πηγή Δεβετζή, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Χρήστος Μενιδιάτης, Μελίνα Μακρή, Πάρις Σκαρτσολιάς και Κώστας Κρομμύδας. Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Νίκος Κοκλώνης λέει «χρόνια πολλά» με το «J2US» στις 20.00, με τον ίδιο να έχει εξασφαλίσει πολλά λαμπερά ονόματα, που θα κρύβουν πολλές εκπλήξεις!

Σκάι

Το κανάλι του Φαλήρου θα κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων στις 23.00 με το εορταστικό πρόγραμμα «The Voice special», με τους Ρουβά, Παπαρίζου, Αργυρό και Μουζουράκη να είναι όλα τα λεφτά!

ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 θα κάνει ρεβεγιόν με τη «Φάρμα». Οι πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζεται ένα σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο, ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα «Ρουκ Ζουκ» special.

Star

Το Star θα γιορτάσει την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με πολλές ξένες ταινίες.

Mega

Μελωδικά Χριστούγεννα έρχονται στο Mega, με τον Αντώνη Ρέμο την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 21.40, να υποδέχεται τη Μαρινέλλα σε μία ιδιαίτερη εορταστική βραδιά. Μαζί τους και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

ΕΡΤ1

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 13.00, το «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό και σε αυτό θα βοηθήσουν οι Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Νικορέστης Χανιωτάκης, Τζωρτζίνα Λιώση και Ισιδώρα Δωροπούλου. Ακολουθεί το «Στούντιο 4» στις 16.00 με καλεσμένους τους Π. Θωμόπουλο, Θ. Λέκκα και Μ. Παπαδημητρίου από τη σειρά «Η τούρτα της μαμάς»! Το βράδυ, στις 22.00, αναλαμβάνει δράση «Δυνατά» ο Κωστής Μαραβέγιας!

ΕΡΤ2

Ανήμερα Χριστούγεννα η εκπομπή «Μαμά-δες», στις 17.00, με τη Ζωή Κρονάκη, μας παρουσιάζει το αφιέρωμα «Ελληνες γονείς στη Βαυαρία», ενώ στις 21.00 θα προβληθεί το «Αrt Week» με τη Λένα Αρώνη και τους Μίνω Μάτσα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστα Τριανταφυλλίδη. Πρεμιέρα στην πιο γιορτινή ημέρα του έτους κάνει η ανανεωμένη «Αυλή των χρωμάτων». Σε αυτή τη νέα τηλεοπτική σεζόν η σύμπραξη του σπουδαίου λαϊκού μας συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστου Νικολόπουλου και της δημοσιογράφου Αθηνάς Καμπάκογλου έρχεται σε ολοκαίνουργιο σκηνικό και σε νέα μέρα και ώρα μετάδοσης. Στο στούντιο της γιορτινής αυτής πρεμιέρας θα βρεθούν επίσης οι Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας και Στέλιος Διονυσίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This