Σάλος με την επίθεση του Δανίκα στα θύματα του Παναγιωτόπουλου: «Με τη θέληση τους έκατσαν στα τέσσερα»

Το Twitter τον «δικάζει» για το άρθρο του

Must Read

Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το άρθρο του Δημήτρη Δανίκα, στο οποίο ο δημοσιογράφος «στοχοποιεί» με πρωτοφανή τρόπο τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο δημοσιογράφος στο άρθρο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ», ο δημοσιογράφος χρησιμοποιώντας σκληρό και αισχρό λεξιλόγιο κατηγορεί τις γυναίκες που κατέληξαν στο κρεβάτι του παρουσιαστή:

«Αφού λοιπόν λόγω τηλεοπτικής δημοφιλίας κατέληξαν στο κρεβάτι του. Αφού λοιπόν λόγω «επωνυμίας» έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν, οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ’ αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι» αναφέρει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι οι γυναίκες έκατσαν «με τη θέληση τους και περίμεναν στα τέσσερα».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο αφήνει υπονοούμενα για τις γυναίκες που είδαν τις προσωπικές τους στιγμές να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αναφέροντας ότι δεν αποκλείεται να σκέφτηκαν πώς θα έχουν κέρδος από την διαπόμπευσή τους: «Όταν κι εσύ κορίτσι μου συμφωνείς και πρωταγωνιστείς σε τέτοιες σκηνές. Και όταν από το νιονιό σου δεν περνάει καν ως σκέψη, ως κάποια υποψία, ότι μπορεί να διασυρθείς και να διαπομπευθείς, τότε δύο τινά συμβαίνουν: Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού. Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ!» τονίζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το άρθρο του προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

https://twitter.com/dim70/status/1475161190540226569

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This