Σαν μεγιστάνας γλέντησε ο Κουρτάκης στον Ρέμο παρέα με την Σάσα Σταμάτη

Η ανάπτυξη του Μητσοτάκη αρχίζει πλέον και φαίνεται

Must Read

Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους δεν τον ήξεραν και αναρωτιόντουσαν εάν ο άνθρωπος που έριχνε τόνους λουλούδια στα πόδια του Ρέμου ήταν κάποιος αλλοδαπός μεγιστάνας. Βλέποντας όμως δίπλα του την διάσημη πλέον Σάσα Σταμάτη, κατάλαβαν πως ο γαλαντόμος θαμώνας ήταν ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης. ο άνθρωπος που στήριξε σθεναρά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Στέφανο Κασιμάτη, παραμένουν τα μεγαλύτερα επικοινωνιακά όπλα της κυβέρνησης.

Φαίνεται λοιπόν ότι η ανάπτυξη που είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήρθε και έφτασε πρώτα στον Κουρτάκη. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το τρικούβερτο γλέντι του εκδότη, που φερόταν λες και κέρδισε το Τζόκερ… Όσους μισθούς και να παίρνεις, δεν σου φτάνουν για να κάνεις τέτοια ζωή, ειδικά όταν από αυτούς τους μισθούς όπως έχεις δηλώσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, κατάφερες να ανοίξεις ολόκληρο όμιλο ΜΜΕ. Πως να περισσέψουν για τα λουλούδια.

Έξω ντέρτια και καημοί λοιπόν, μακριά από σκοτούρες, γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να φέρει ο νέος χρόνος. Όταν έχεις μάθει να περνάς κάτω από τα ραντάρ, νομίζεις ότι θα παραμένεις μια ζωή στο απυρόβλητο για τα «μεγάλα» και θα πληρώνεις μόνο για τα «μικρά». Όπως όμως γυρνάει ο χρόνος, έτσι ενίοτε γυρνάει και ο τροχός.

Από κοντά και η Σάσα Σταμάτη, μετά τα επεισόδια με τον Ζαραλίκο για τα μάτια του Βαγγέλη Μαρινάκη και το σοκ με τον Χαραλαμπόπουλο που την πέταξε έξω από την παράσταση του, αφού βρέθηκε ένας καλλιτέχνης, ο γνωστός Ρέμος, να την καλωσορίσει χωρίς παρατράγουδα. Ο Ρέμος που πλέον κάνει διεθνή καριέρα, αφού το όνομα του φιγουράρει και στα Pandora Papers.

Μία ωραία ατμόσφαιρα! Υπάρχουν λοιπόν και Έλληνες που ζουν τον μύθο τους στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη… Παρά το γεγονός ότι ο συνεκτικός κρίκος όλων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες για το ναρκοπλοίο Noor1.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This