«Εκτός μάχης» έχοντας κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη

Must Read

Σε καραντίνα και απούσα για δεύτερη ημέρα από το τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρίσκεται η Ανθή Βούλγαρη η οποία ανακοίνωσε πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

Όπως είπε η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, την πέμπτη μέρα μετά την επαφή της με κρούσμα, βρέθηκε θετική: «Χθες που συμπλήρωσα το πέμπτο 24ωρο από τη μέρα που ήρθα σε επαφή με κρούσμα, ανέβασα πυρετό. Έκανα δύο rapid test και βγήκα θετική».

Η Ανθή Βούλγαρη, η οποία είναι διπλοεμβολιασμένη, περιέγραψε τα συμπτώματα που έχει: «Έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα, πονάει λίγο ο λαιμός. Είναι σαν να περνάω μια γρίπη. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως και να το περνούσα απλά».

Όσο για το πώς περνάει τα πρώτα 24ωρα της καραντίνας; «Με αποφεύγουν όλοι, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από ένα δωμάτιο», είπε αστειευόμενη και πρόσθεσε: «Οι γιατροί μου είπαν ότι τα συμπτώματά μου παραπέμπουν στην Όμικρον».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This