«Ματωμένο» spoiler για τη σειρά του Alpha! «Χασάπης» η καπετάνισσα του «Σασμού»

H Καλλιόπη κόβει τον λαιμό της ερωμένης του Μαθιού!

Must Read

Σοκ στον «Σασμό»! Η Καλλιόπη πάνω στην τρέλα της… κόβει τον λαιμό της Βασιλικής, γιατί τη θεωρεί την αιτία όλων των κακών που βρήκαν την οικογένειά της, με την παράνομη αγάπη του Μαθιού να πηγαίνει ως αμνός σε σφαγή!

Τα spoilers που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο είναι συγκλονιστικά! Η Καλλιόπη θολώνει βλέποντας τον Αστέρη στη φυλακή και δολοφονεί εν ψυχρώ την ερωμένη του Μαθιού, συνεχίζοντας τον κύκλο δολοφονιών στη σειρά του Alpha!

Η καπετάνισσα πιστεύει ότι ο άδοξος έρωτας του πληγωμένου γιου της, που τον φούντωσε η Βασιλική, έφερε το ντόμινο αυτών των δολοφονιών. Γι’ αυτό και της επιτίθεται.

Ο ένας γιος της είναι φυλακισμένος, επειδή συνέχισε και καλά μια παλιά βεντέτα, που είχε λήξει όμως κατά βάση, αν ο Μαθιός δεν τρελαινόταν από τον έρωτα της Βασιλικής και δεν σκότωνε τον ξάδελφό του, βάζοντας υποψίες σε όλους για τον Πετρή.

Η Καλλιόπη λοιπόν παλεύει με νύχια και με δόντια να βγάλει τον Αστέρη από τη φυλακή, σχεδιάζοντας την απόδρασή του κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια από τους οπλοφορεμένους συγγενείς της. Ο Μαθιός δεν δέχεται να τη βοηθήσει, όμως τελικά πείθεται γιατί έχει τύψεις.

Ο ήρωας, αντιλαμβανόμενος σε τι κίνδυνο μπαίνει, επισκέπτεται για τελευταία φορά τη Βασιλική για να περάσει λίγες ερωτικές στιγμές μαζί της. Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να πάρει το όπλο του και να επιτεθεί στους αστυνομικούς, βγάζοντας από την κλούβα μεταφοράς τον αδελφό του, και δεν ξέρει αν θα γυρίσει ζωντανός.

Η Καλλιόπη βλέπει πως ο γιος της ακόμη και αυτή την ώρα, αντί να είναι μαζί της, κόβει βόλτες έξω από το σπίτι της Βασιλικής.

Γεμάτη οργή και χωρίς να βλέπει μπροστά της, τη δολοφονεί! Της επιτίθεται ένα βράδυ, κόβοντάς της τον λαιμό, πληρώνοντας έτσι με τη ζωή της τον όλεθρο που σκόρπισε στους Σταματάκηδες. Σύμφωνα με τα spoilers, τυλίγει το μαχαίρι σε ένα μαύρο μαντίλι και το κρύβει. Το αίμα ρέει για τα καλά στα χωριά της Κρήτης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This