Stop στα ριάλιτι από τον ΑΝΤ1

«Game of Chefs» και «Φάρμα» δεν «περπάτησαν» και ο ΑΝΤ1 δεν σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το κοστοβόρο πρότζεκτ με τους εγκλωβισμένους celebrities και το «Ninja Warrior»

Must Read

Βατερλό! Αρνητικός είναι ο φετινός απολογισμός για τον ΑΝΤ1 στο κομμάτι των ριάλιτι. Αν, μάλιστα, η ήττα «οφείλεται» σε μεγάλο βαθμό και στα λεγόμενα «βαριά χαρτιά» του καναλιού, τι μπορεί να περιμένει από τους… αναπληρωματικούς; Την αρχή έκανε το «Game of Chefs» με την Ντορέτα Παπαδημητρίου, το οποίο, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωσή του, ελάχιστοι θυμούνται, με τα ποσοστά τηλεθέασης να φτάνουν στο 4% και την παρουσιάστρια να ξινίζει επεισόδιο με επεισόδιο.

Αν, μάλιστα, για το ριάλιτι μαγειρικής η αποτυχία συγκέντρωνε εξαρχής αρκετές πιθανότητες, η «Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη έδωσε τη χαριστική βολή. Το ριάλιτι με τους αγρότες, παρά τον καλό ξεκίνημα, χτυπήθηκε αλύπητα από τον ανταγωνισμό και πλέον φιγουράρει σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα στο 5%.

Πάντως, στον προγραμματισμό του καναλιού βρίσκονταν ακόμα δύο projects. Το «I’m a celebrity get me out of here» («Είμαι σταρ, βγάλτε με έξω από εδώ») και το «Ninja Warrior» («Οι Μαχητές Νίτζα»).

Το κανάλι έχει τα δικαιώματα αμφοτέρων, όμως δεν σκοπεύει να τα βγάλει στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει πρόθεση το κοστοβόρο ριάλιτι με τους εγκλωβισμένους celebrities σε κάστρο στην Πολωνία και τις απίθανες δοκιμασίες του να βγει στον αέρα, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για το αθλητικό παιχνίδι «Ninja Warrior», με παίκτες… Ράμπο. Για το τελευταίο, μάλιστα, έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται η παραγωγή που έχει τα δικαιώματά του σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν αποκλείεται να απαιτήσει από τον ANT1 να το παραχωρήσει σε άλλο κανάλι από τη στιγμή που δεν πρόκειται να το προβάλει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This