Αύριο Σάββατο η κηδεία του Δημήτρη Ρίζου – Ποια η επιθυμία της οικογένειάς του

Must Read

Ο Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος έπασχε από σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών τα ξημερώματα της Παρασκευής 13/9, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν.

Την είδηση για το θάνατο του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου έδωσε στη δημοσιότητα ο αδελφός του, Νίκος Ρίζος, ενώ η ανιψιά του και γνωστή τραγουδίστρια, Στεφανία Ρίζου, ανακοίνωσε στο Instagram πότε και που θα γίνει η κηδεία του.

Μάλιστα, γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειάς του για το «τελευταίο αντίο» στον δικό τους άνθρωπο.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Δημήτρη Ρίζου στον προσωπικό της λογαριασμό, έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευε: «Καλό σου ταξίδι. Σ’ αγαπάμε… Τον αγαπημένο μας Δημήτρη Ρίζο αποχαιρετούμε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, στις 12.30 μ.μ. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί την ενίσχυση της οργάνωσης “Κιβωτός του Κοσμου”. Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR3801720230005023032595870».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This