Τι έχουν στα σκαριά τα κανάλια για τη σεζόν που τρέχει για να ρεφάρουν τη χασούρα της «παγωμένης» τηλεθέασης

Τalent shows, φάρσες και μουσικά παιχνίδια

Must Read

Χαμός από νέα προγράμματα! Βρισκόμαστε ήδη στα μισά της σεζόν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν ακόμη σχέδια για το τι θα δούμε τους επόμενους μήνες στη μικρή μας οθόνη, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με σκοπό να ρεφάρουν στην τηλεθέαση και τη διαφήμιση με νέο οπτικοακουστικό υλικό!

ANT1

Ένα πρόγραμμα που θα προστεθεί στην εκπνοή της φετινής σεζόν είναι η κωμική παραγωγή «Μάμα-Τσίτα» με τον Μάρκο Σεφερλή. Πρόκειται για ένα εβδομαδιαίο σίριαλ που γυρίζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό και βασίζεται σε βρετανικό φορμάτ του BBC.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο της μαμάς, ενώ θα βρίσκεται σε μια διαρκή φάση μεταμφίεσης. Μαζί του θα είναι και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος θα αλλάξει κι εκείνος φύλο για τις ανάγκες της σειράς, καθώς θα υποδυθεί την κόρη του Μάρκου. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στα τέλη Φεβρουαρίου, με στόχο να βγει το πρόγραμμα στον αέρα τον Απρίλιο.

ALPHA

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε ολοκαίνουργια προγράμματα αναμένεται να δούμε στο κανάλι τους επόμενους μήνες! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Τσαλίκης και η παρουσιάστρια Εβελίνα Νικόλιζα ήδη έχουν αρχίσει να σκαρώνουν φάρσες εδώ και δύο εβδομάδες, με σκοπό την αναβίωση του ξεκαρδιστικού «Πλάκα κάνεις», που θα ονομάζεται πλέον «Τι φάση…».

Με επίσημη ανακοίνωση που εστάλη χθες το μεσημέρι από το γραφείο Τύπου του Alpha, η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάζει τη μουσική παραγωγή «Chart show», την οποία στο παρελθόν είχε στα χέρια της η Ναταλία Γερμανού. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ για περίπου οκτώ επεισόδια από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Στα τέλη Απριλίου η Βανδή θα δώσει τη σκυτάλη στον Νίκο Κοκλώνη με το φορμάτ «All together now» στην ψυχαγωγική βραδινή ζώνη του Σαββάτου. Το τάλεντ σόου περιλαμβάνει κριτική επιτροπή που αριθμεί συνολικά 100 άτομα, ενώ, σύμφωνα με το ξένο φορμάτ, ανάμεσά τους υπάρχει ένας μεγάλος καλλιτέχνης που ηγείται ως «captain».

Ένα άλλο project που επιστρέφει είναι το «Total blackout», που είχαμε δει στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2011-2012 με τη Νάντια Μπουλέ. Μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες έχουν κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του παρουσιαστή που θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι και μόνο φήμες έχουν βγει προς τα έξω για το ποιοι έχουν έως τώρα περάσει από κάστινγκ. Φήμες θέλουν πάντως το κανάλι να κατέληξε στον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο!

Αλλά και στη μυθοπλασία συνεχίζει να επενδύει το κανάλι. Έτσι, ετοιμάζει κάτι αρκετά πρωτοποριακό, καθώς θα δούμε πρώτη φορά να αναβιώνουν αγαπημένα ελληνικά θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών που έχουν γράψει ιστορία και θεωρούνται κλασικά. Η σειρά θα ονομάζεται «Νεοκλασικά». Μερικά από αυτά τα έργα είναι τα «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η κόμισσα της φάμπρικας», «Η βίλα των οργίων», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» κ.ά.

ΣΚΑΪ

Το κανάλι του Νέου Φαλήρου μετά το «The Voice» θα βγάλει στον αέρα το μουσικό παιχνίδι «Masked Singer». Στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αναμένεται η πρεμιέρα του, με βασικό στόχο αυτή τη φορά να πραγματοποιηθεί -καθώς είχε συνεχείς αναβολές τα δύο τελευταία χρόνια (!)- την πρώτη Απριλίου, μέρα συμβολική λόγω του ιδιαίτερου χαρακτηριστικού του φορμάτ.

Πρόκειται για ένα μουσικό show όπου οι διαγωνιζόμενοι είναι μόνο celebrities, από ηθοποιούς μέχρι influencers. Οι συμμετέχοντες τραγουδούν μπροστά στην κριτική επιτροπή μεταμφιεσμένοι από πάνω μέχρι κάτω και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, ενώ φαβορί για την κριτική επιτροπή είναι η Τάμτα και ο Νίκος Μουτσινάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This