Σασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

Must Read

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Σασμός».

Η τηλεοπτική Καλλιόπη αποκάλυψε πως παρακολουθεί καθημερινά τη σειρά του Alpha, γεγονός το οποίο δεν έκανε με τις άλλες σειρές που πρωταγωνιστούσε.

«Το βλέπω το έργο και είναι κάτι που κάνω για πρώτη φορά. Όσα έργα έχω γυρίσει, τα βλέπω στην αρχή και μετά δεν θέλω να βλέπω, αλλά εδώ το βλέπω κάθε φορά γιατί είναι καθημερινό και τρέχουν τα πράγματα ενώ ταυτόχρονα επαναλαμβάνονται. Οπότε πρέπει να σημειώνω ποια συναισθηματική συνέχεια πρέπει να έχει ο ρόλος», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα spoiler που κυκλοφορούν τελευταία όπου θέλουν τη μητέρα του Μαθιού και του Αστέρη να αυτοκτονεί από τις τύψεις, ενώ αποκαλύπτει αν ο Νικηφόρος είναι γιος του μεγάλου της γιου.

«Δεν ξέρω αν η Καλλιόπη θα βάλει τέλος στη ζωή της, όπως έχει γίνει στο βιβλίο του Σασμού. Δεν ισχύει ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού, μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι είναι γιος του Στεφανή» σημείωσε η Μαρία Τζομπανάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This