«Σασμός» – spoiler: Ο Αστέρης μαθαίνει για τον Μαθιό

Must Read

Spoilers… φωτιά κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο για τον «Σασμό», με τα αδέλφια Σταματάκη να είναι αντιμέτωπα με τη μεγάλη αλήθεια, μια και ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο αδελφός του ο Μαθιός!

Η στιγμή που περίμενε το τηλεοπτικό κοινό έρχεται και θα συγκλονίσει. Ο Μαθιός ανοίγει στο στόμα του και αφήνει άφωνο τον αδελφό του όταν του αποκαλύπτει πως αυτός είναι υπεύθυνος για το ότι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ίδιο του το αίμα συνετέλεσε στην καταστροφή της ζωής του και εξοργίζεται που του έκρυψε την αλήθεια! Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή του; Θα καλύψει τον Μαθιό ή θα μιλήσει; Και τι θα γίνει με την Καλλιόπη; Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά αποτυπώνονται στις σελίδες του ομώνυμου βιβλίου, η καπετάνισσα θα πέσει από τον γκρεμό και θα αυτοκτονήσει, όταν δολοφονήσουν τον Μαθιό!

Η γυναίκα που πάντοτε πάλευε για το καλό της οικογένειας, θα συνειδητοποιήσει πως τόσα χρόνια μόνο το κακό σκόρπιζε στους αγαπημένους της… Οι λάθος συμβουλές της, η επιμονή της σε ορισμένα θέματα και η στάση που κρατούσε τόσο καιρό θα φέρουν την καταστροφή στη ζωή της. Τόσο ο Αστέρης όσο και ο Μαθιός θα υποφέρουν πολύ στο τέλος, εξαιτίας των επιλογών τους αλλά και της μητέρας τους. Η οικογένεια των Σταματάκηδων θα βαφτεί με αίμα ξανά.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο θάνατος θα βρει και τον Μαθιό, στα τελευταία επεισόδια. Κάποιος, εξοργισμένος και γεμάτος πόνο τον κυνηγά να τον σκοτώσει, με τον γιο της Καλλιόπης να πέφτει νεκρός. Εκείνη θα αντιληφθεί πως έχασε το παιδί της από δικό της λάθος και θα τρελαθεί. Θα πάρει τους δρόμους ουρλιάζοντας, έχοντας χάσει το μυαλό της. Θα ανέβει στο βουνό και ουρλιάζοντας από τον πόνο που τη βρήκε θα πέσει από τον γκρεμό. Η Καλλιόπη θα δώσει τέλος στη ζωή της, πληρώνοντας για όλα τα λάθη που έχει κάνει… Μένει όμως να δούμε αν πράγματι η υπόθεση θα εξελιχθεί με βάση το βιβλίο ή αν η παραγωγή θα επιλέξει να κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This