Φινάλε στις «Αγριες μέλισσες» με… happy end

Η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρείο! Ξανά μαζί Ασημίνα και Νικηφόρος

Must Read

Η αυλαία της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» θα πέσει το καλοκαίρι του 2022, ύστερα από τρεις κύκλους που μας έδωσαν τόσα συναισθήματα, από τη μεγαλύτερη χαρά στη χειρότερη στενοχώρια και στη φοβερή αγωνία.

Ποιο είναι όμως το φινάλε των ηρωίδων που μας συντρόφευαν σε αυτό το υπέροχο τηλεοπτικό ταξίδι; Τα spoilers θέλουν τη γυναίκα του Δούκα Σεβαστού, την τρομερή και ραδιούργα Μυρσίνη, να κλείνεται σε ψυχιατρείο (!) ύστερα από τόσα δεινά που έχει προκαλέσει με τις άθλιες πράξεις της στην οικογένειά της, αφού ποτέ δεν μπόρεσε ως χαροκαμένη μάνα να συνέλθει από τη δολοφονία του πρωτότοκου γιου της Σέργιου.

Η Ασημίνα, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τα βέλη του έρωτα, θα παντρευτεί ξανά τον Νικηφόρο, καθώς αυτή η αγάπη ποτέ δεν έσβησε, ούτε με την ερωτική «επέλαση» του Πέτρου και της Ρένας αντίστοιχα στις ζωές τους. Άλλωστε το παιδί τους, ο μικρός Σέργιος, τους θέλει μαζί.

Η Ουρανία θα σώσει τον γάμο της με τον Κυριάκο, καθώς ο γιος της ο Φωτάκος δεν θέλει διαζύγια και τη μάνα του στην Αμερική με τον Σαραντόπουλο. Η Πηνελόπη Σεβαστού θα ερωτευτεί έναν άλλο δικηγόρο, που θα λέγεται και αυτός Αλέξης, ενώ η Κορίνα θα χωρίσει τον Μελέτη και θα παντρευτεί με τις ευλογίες της μητέρας της, που θα σταθεί βράχος στην απόφασή της, τον Μπάμπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This