«Όχι» Χαρούλας στις «Ιστορίες τραγουδιών» της ΕΡΤ! Σκέψεις για παρουσίαση από Γαλάνη, Νικολακοπούλου

Must Read

Την είδαμε ως ηθοποιό, την περιμέναμε και ως παρουσιάστρια, αλλά τελικά η Χαρούλα Αλεξίου την τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Έτσι, δεν θα παρουσιάσει τελικά στην ΕΡΤ τη μουσική παραγωγή «Ιστορίες τραγουδιών», αν και θα το ήθελε πολύ, όπως λέει το στενό περιβάλλον της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγαπημένη Χαρούλα του ελληνικού πενταγράμμου είπε «όχι» στην πρόταση να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ της δημόσιας τηλεόρασης «Ιστορίες τραγουδιών», καθώς ένιωσε ότι έχει αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χαρούλα Αλεξίου έχει αποσυρθεί από τις μουσικές σκηνές και τα πάλκα, αλλά έχει τολμήσει να παίξει σε τραγωδία στην Επίδαυρο αλλά και στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος», η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας στους Παξούς, με εκείνη μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, επειδή η Χαρούλα θέλει όταν αναλαμβάνει κάτι να αγγίζει την τελειότητα, ένιωσε ότι δεν έχει τις δυνάμεις αυτή την περίοδο να αφοσιωθεί σε ένα μουσικό αφιέρωμα που θα την ήθελε καλά διαβασμένη και απόλυτα συγκεντρωμένη στις πρόβες και στα γυρίσματα, κάτι που προϋποθέτει πολύ διάβασμα και συνομιλίες με ιστορικούς της ελληνικής μουσικής.

Ωστόσο για την παρουσίαση υπάρχουν άλλα δύο ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, της Δήμητρας Γαλάνη και της Λίνας Νικολακοπούλου, με ανθρώπους της ΕΡΤ να θεωρούν πως και η δύο φαντάζουν ιδανικές για οικοδέσποινες για μια τέτοιου είδους εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This