«Άγριες μέλισσες»: Τα happy end και οι χωρισμοί στο Διαφάνι

Το τέλος των αγαπημένων ζευγαριών από τις «Άγριες Μέλισσες», που ρίχνουν οριστικά αυλαία σε τέσσερις μήνες

Must Read

Γάμοι αλλά και χωρισμοί! Τρεις σεζόν πορευτήκαμε με τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, που ρίχνουν οριστικά αυλαία σε τέσσερις μήνες. H «Espresso» έψαξε και βρήκε το τέλος των αγαπημένων μας ζευγαριών, που μας καθήλωσαν με τις ιστορίες τους στο Διαφάνι! Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σειράς, λοιπόν, θα δούμε πώς ξεδιπλώνεται η ζωή πολλών ζευγαριών με τα οποία ταυτιστήκαμε και με άλλα που λατρεύουμε να μισούμε.

O Zάχος Λυκογιάννης, παρά τις προσπάθειές του να χωρίσει την Ελένη από τον Λάμπρο, θα αναγκαστεί απογοητευμένος να εγκαταλείψει το Διαφάνι αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει ήσυχα τη ζωή του με το παιδάκι του, αφού αυτός ο έρωτας είναι από ατσάλι και δεν σπάει!

Για το «εθνικό μας ζευγάρι», τη Δρόσω και τον Κωνσταντή, η αρχική ιστορία τούς ήθελε να χωρίζουν, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού οι σεναριογράφοι γράφουν για εκείνους το… happy end. Θα ζήσουν μαζί ο κόσμος να χαλάσει!

Από την άλλη μεριά η Ασημίνα θα μπει σφήνα στον αρραβώνα της Ρένας και του Νικηφόρου, παρά τις ευλογίες της Μυρσίνης, που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους δει παντρεμένους. Η ιδέα της Ρένας να ομολογήσει στον μικρό Σέργιο ότι η μάνα του είναι η Δρόσω για να εκδικηθεί την Ασημίνα είναι και η αιτία για να χωρίσει το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί ξανά στην αγκαλιά της Ασημίνας, αφού δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά.

Ο Μελέτης, από την άλλη μεριά, βλέπει τη γυναίκα του την Κορίνα στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά, αλλά δεν του καίγεται καρφάκι. Μάλιστα η Κορίνα θα παντρευτεί τον Βαμβακά και το Διαφάνι θα το γλεντήσει. Ο Μελέτης έχει παρασυρθεί ξανά στο αμαρτωλό πάθος του για την Πηνελόπη, που τον έχει προσεγγίσει ξανά. Εκείνος την αγαπά ακόμη. Αυτή τον θέλει για να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού ή μήπως θα πέσει στην παγίδα που του στήνει καθώς και αυτή δεν τον έχει ξεπεράσει;

Από την άλλη ο Δούκας θα χωρίσει οριστικά από την ερωμένη του Αντιγόνη και θα γυρίσει στη γυναίκα του Μυρσίνη. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης, δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τις απιστίες της και οι δυο τους θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This