Η Παπούλια… σε ρόλο Μαρίνας Κουντουράτου στην κρατική τηλεόραση

Must Read

Να, που θα γίνει στα αλήθεια… Μαρίνα Κουντουράτου, δηλαδή παρουσιάστρια, η Εβελίνα Παπούλια, αλλά ουχί για την πρωινή ζώνη!

Να που η ζωή αντιγράφει την τέχνη και η τέχνη προηγείται… Προφητικός ο ρόλος της ως Μαρίνα Κουντουράτου στους «Δυο ξένους» για τη δημοφιλή και όμορφη ηθοποιό, την οποία οι τηλεθεατές έβλεπαν πριν από χρόνια στον ρόλο τηλεπερσόνας-παρουσιάστριας διά χειρός Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, μια και η ίδια προσγειώνεται ως παρουσιάστρια στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής!

Το κόνσεπτ θέλει η εκπομπή να είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα έχοντας έντονα τα στοιχεία της μουσικής και του χορού, με καλεσμένους πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ακριβή θεματολογία αλλά και το πότε θα βγει στον αέρα αναμένονται το προσεχές διάστημα. Μέχρι τότε η ηθοποιός (που η τελευταία της εμφάνιση σε σίριαλ ήταν στον «Ηλιο» του ANT1) θα έχει χρόνο για να προετοιμαστεί! Τώρα προφανώς προέχουν άλλα πράγματα, μια και αύριο θα παραστεί στην πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για να καταθέσει εναντίον του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This