Προκαλεί ο Οικονόμου: «Χαμήλωσε το καλοριφέρ, δεν θα κρυώσεις»

«Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να σου γεμίσει το ρεζερβουάρ» - Ατομική ευθύνη απαίτησε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ την ώρα που η κυβέρνηση μοιράζει ψίχουλα

Must Read

Την ώρα που τα ευρωπαϊκά κράτη λαμβάνουν ουσιαστικά μέτρα στήριξης για το κύμα της ακρίβειας, στην Ελλάδα ακούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι δεν γίνεται να μειωθούν οι φόροι, παρά το γεγονός ότι όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, το τελευταίο δίμηνο τα έσοδα από τους φόρους ήταν αυξημένα κατά 826 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου!

Ακούμε μάλιστα και παρανοϊκούς ισχυρισμούς, όπως η φράση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η κυβέρνηση με την άρνησή της να μειώσει την φορολογία, κάνει… αναδιανομή του πλούτου και παίρνει λεφτά από τους πλούσιους, για να τα δώσει στους… φτωχούς!

Το αφήγημα της κυβέρνησης βρίσκει ένθερμο υποστηρικτή και τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος στη γραμμή του πρωθυπουργού μίλησε για ατομική ευθύνη και απαίτησε από τους πολίτες να μειώσουν το καλοριφέρ και τις βόλτες με τα αυτοκίνητα!

«Κατεβάστε ένα βαθμό το καλοριφέρ, μειώστε τις βόλτες με το αυτοκίνητο. Δεν μπορεί να σου δώσει ο Μητσοτάκης όλα τα λεφτά που σου λείπουν, ούτε να σου γεμίσει το ρεζερβουάρ ολόκληρο» σχολίασε ο παρουσιαστής υπερασπιζόμενος τα μέτρα-κοροϊδία.

«Υπάρχει ένα ραβδί που θα τα λύσει όλα αυτά; Υπάρχουν λεφτά ατελείωτα που θα μας γεμίσει η κυβέρνηση; Άκουγα χθες πολίτες χθες για παράδειγμα να λένε ”δε φτάνουν τα λεφτά”. Δε φτάνουν όντως, μπορεί όμως να στο γεμίσει το ρεζερβουάρ ο Μητσοτάκης και να σου δώσει τα χρήματα που θα σου λείψουν; Όχι είναι η απάντηση» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω πως θα πληρώσουμε το κόστος όλοι μας. Λέω τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ρε παιδί μου, ως άτομα. Δηλαδή, εσύ στην οικογένειά σου, εγώ στη δικιά μου οικογένεια. Μπορώ ας πούμε να κάνω κάτι; Να μετριάσω ας πούμε τις περιττές μετακινήσεις. Αντί να πάω πέντε βόλτες, να πάω τρεις ξέρω ‘γω. Να κατεβάσω ένα βαθμό το καλοριφέρ. Δε θα κρυώσεις…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This