Mega: Επαφές με Αναστασοπούλου για τη θέση της Βούλγαρη

Must Read

Πω πω, θα χάσει το τηλεοπτικό κοινό του Mega τις ζεϊμπεκιές και τα κόλλυβα; Το σούσουρο που έχει ξεσπάσει στη μιντιακή πιάτσα αναφορικά με την Ανθή Βούλγαρη δεν λέει να κοπάσει και μάλιστα υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που ίσως τινάξει στον αέρα την επαγγελματική σχέση της Βολιώτισσας δημοσιογράφου με τον τηλεοπτικό της παρτενέρ στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega», τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο!

Βλέπετε οργιάζουν οι φήμες πως οι «εγκέφαλοι» του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη έριξαν δίχτυα προς Φάληρο μεριά για να ψαρέψουν τις προθέσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου αναφορικά με τις προθέσεις της να αφήσει τον Σκάι και τον Οικονόμου, προκειμένου να πάρει τη θέση της Βούλγαρη!

Στελέχη του Mega λοιπόν προσέγγισαν την παρουσιάστρια του Σκάι, όμως τα πράγματα περιπλέκονται, μια και αυτά που τη συνδέουν με το κανάλι του Νέου Φαλήρου δεν είναι μόνο επαγγελματικά. Κι αυτό γιατί συνδέεται με σχέση αρκετών χρόνων με τον Γιάννη Κολοκυθά, τον διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού και παρτενέρ της στο ραδιόφωνο του Σκάι στην εκπομπή τα «Παιδιά της αλλαγής», πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον η πρόταση ίσως να μην έχει και… αίσιο τέλος! Τα κους κους πάντως στους διαδρόμους του Mega δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το ποιοι θέλουν εκτός καναλιού τη Βούλγαρη, που, όπως και να το κάνουμε, τη χημεία της με τον Χασαπόπουλο την έχει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This