Ναταλία Γερμανού: Πήρε φωτιά το πλατό εν ώρα εκπομπής!

«Ξαφνικά έπιασε φωτιά. Κανονική φωτιά...»

Must Read

Καυτή στην… κυριολεξία η επικαιρότητα, με τη σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να διακόπτεται άρον άρον σε ζωντανή μετάδοση, καθώς… ξέσπασε φωτιά στο πλατό!   

Ειδικότερα, λόγω της απρόοπτης αυτής εξέλιξης, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται», πέρασε ξαφνικά σε διαφημιστικά μηνύματα, παρά το γεγονός ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια έδειξε προς στιγμήν να σαστίζει και να μην ξέρει πως να αντιδράσει. Λίγο αργότερα, πάντως, η εκπομπή επέστρεψε σε κανονική ροή, με την παρουσιάστρια να ενημερώνει τους τηλεθεατές της ότι «όλα είναι υπό έλεγχο».

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού είπε τα εξής: «Όλα είναι υπό έλεγχο. Όλα είναι εντάξει. Επιζήσαμε. Θέλω να σας πω τι έγινε. Ξαφνικά έπιασε φωτιά. Κανονική φωτιά. Έπιασε φωτιά. Σκάσανε δυο μεγάλοι προβολείς. Έσκασε αυτή η λάμπα, η οποία έπιασε φωτιά αλλά κανονική φωτιά. Φλόγες. Οι φλόγες άρχισαν να πέφτουν κάτω στο χαλί και πήρε φωτιά και το χαλί. Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Μου λένε, “πήρε φωτιά το πλατό” και λέω, “πήρε φωτιά το πλατό;” και ετοιμάζομαι να συνεχίσω να βγάλουμε την ψυχολόγο μας. Μου λένε, “σταμάτα, σταμάτα, διάλειμμα” και τρέξανε όλοι, τα παιδιά εδώ στο πλατό με πυροσβεστήρες, κτλ. Όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά».

  • Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

https://youtu.be/OntzEJuI5wk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This