Mέτρα για την στήριξη του έντυπου Τύπου διεκδικεί από την κυβέρνηση η ΕΣΗΕΑ

Must Read

Μέτρα για να στηριχθεί ο έντυπος Τύπος διεκδικεί από την κυβέρνηση η Ένωση ιΣυ τακτών ημερήσιων εφημερίδων Αθηνών, η οποία κάλεσε σε απεργιακή κινητοποίηση όλους τους δημοσιογράφους την 6η Απριλίου.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Εδώ και 14 χρόνια, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αλλά και οι εργαζόμενοι όλης της χώρας σηκώνουν στις πλάτες τους τα βάρη μιας βαθιάς κρίσης που επηρέασε και επηρεάζει τα εισοδήματα αλλά και τις ζωές όλων, με τελευταίο χτύπημα την πρωτοφανή ακρίβεια να ψαλιδίζει εισοδήματα και επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Απεργούμε και διεκδικούμε από την Κυβέρνηση διεύρυνση και ενίσχυση των μέτρων στήριξης του έντυπου τύπου εδώ και τώρα και από τους εργοδότες συλλογικές συμβάσεις με αξιοπρεπείς μισθούς και δικαιώματα. Είμαστε και θα παραμείνουμε σε επαγρύπνηση. Απαιτούμε μέτρα από την κυβέρνηση και πράξεις από τους εργοδότες άμεσα»

Στην Ελλάδα των «πετσωμένων» εκδοτών, ευτυχώς υπάρχουν οι δημοσιογράφοι που υπερασπίζονται! Οι δολοφονικές επιλογές της κυβέρνησης κατά των εφημερίδων είναι έκδηλες ωστόσο οι εκδότες δεν τολμούν να πουν ούτε λέξη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This