«Καραμπόλες» στον ΑΝΤ1 με Λιάγκα, Παπαδάκη και Σκορδά

Must Read

Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα παίζει έντονα εδώ και καιρό στον τηλεοπτικό χάρτη που πάει να διαμορφωθεί, με τις καραμπόλες να μη σταματούν! Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΑΝΤ1 τις τελευταίες ώρες παίζει δυνατά το σενάριο που θέλει τον Γιώργο Παπαδάκη να μπαίνει από τον Σεπτέμβριο στην τηλεοπτική αρένα νωρίτερα (στις 5 το πρωί) και έτσι να τελειώνει νωρίτερα, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ θα ακολουθεί το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, με το τηλεοπτικό ζευγάρι να χωρίζει στο πλατό για δεύτερη φορά.

Άπαξ και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου τους με τον ΑΝΤ1 θεωρείται δεδομένο, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι πώς θα συνυπάρξουν πλέον στο ίδιο κανάλι. Η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει στην ψυχαγωγία και ο Λιάγκας στην ενημέρωση. Μάλιστα, ο δεύτερος, όπως έχει γραφτεί ήδη, έχει ξεκινήσει επαφές με δημοσιογράφους που θα καθίσουν στο πάνελ του. Το όνομα που ακούγεται τελευταία είναι αυτό του Διονύση Θανάσουλα από το «Πρώτο Θέμα». Ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη έχουν δεχτεί πρόταση από τον παρουσιαστή και εμφανίζονται, όπως λέγεται, θετικοί. Αν συμβεί αυτό, η Σκορδά θα πρέπει να ξαναχτίσει το «Πρωινό» με νέους συνεργάτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This