Στον δρόμο της ενημέρωσης και του… έρωτα

Must Read

Ένας μικρός… φτερωτός θεός με τόξο στα χέρια ίπταται πάνω από την περιοχή δίπλα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο! Στη σκιά του εντυπωσιακού κτιρίου που στεγάζει το υπουργείο με τον επιβλητικό τίτλο «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» ένας διαφορετικός μικρόκοσμος κινείται σε διαφορετικά μοτίβα. Πρόκειται για δύο ερωτικές οάσεις που υπόσχονται μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, στεγάζοντας το… αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο!

Στο υπουργείο που έχει ως αποστολή τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μπορεί να κυριαρχούν η ένταση, το άγχος και ο αγώνας με τον χρόνο, ωστόσο μια ανάσα από το κτίριο βασιλεύουν η ηδονή και χαλάρωση. Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προσπαθεί να ενημερώσει τους δημοσιογράφους απαντώντας σε πιεστικές ερωτήσεις, λίγα μέτρα πιο μακριά οι πελάτες δύο στούντιο -όπως αποκαλούνται πλέον τα «σπίτια του έρωτα»- αφήνονται χωρίς πίεση στα έμπειρα χέρια νεαρών γυναικών με προσόντα που προκαλούν… εγκεφαλικά!

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ακόμα και την περίοδο που είχαν κλειστεί στο κτίριο του υπουργείου πανίσχυροι επιχειρηματίες με τις ομάδες των συνεργατών τους διεκδικώντας τις τηλεοπτικές άδειες με προσφορές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, κάποιοι άλλοι (πολύ κοντά τους) «ταξίδευαν» στον έβδομο ουρανό της ηδονής με μόλις 50 ευρώ, αποβάλλοντας κάθε άγχος, μέσα στα στούντιο με τους προσεκτικά διακοσμημένους χώρους, το αισθησιακό design, στο οποίο κυριαρχούν το μαύρο και το κόκκινο, το βελούδο, τους καθρέφτες, τα κυκλικά κρεβάτια, τις ντουσιέρες με τα διαφανή τζάμια.

Παραμένει άγνωστο αν το πλεονέκτημα αυτής της… γειτνίασης εκμεταλλεύονται και επισκέπτες του υπουργείου μετά τα ραντεβού για τις υποθέσεις τους, ώστε να κάνουν μια στάση για να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα, να λύσουν τις γραβάτες και να… ξεδώσουν στα μισοφωτισμένα δωμάτια. Αγνωστο, βέβαια, είναι και αν οι υπάλληλοι ή τα στελέχη του υπουργείου έχουν αντιληφθεί την ύπαρξη των δύο αισθησιακών χώρων «ευεξίας και ψυχαγωγίας ενηλίκων» και υποκύπτουν στα κάλλη των νεαρών γυναικών από τα Βαλκάνια, την ανατολική Ευρώπη ή και την Ελλάδα, που αποτελούν το βαρύ τους οπλοστάσιο.

Το προσωπικό των δύο στούντιο ανανεώνεται τακτικά και διαφημίζεται με τρόπο που… κολάζει και άγιο στις ιστοσελίδες τους. Σε αυτές γίνεται λεπτομερής αναφορά στις υπηρεσίες και στα προγράμματα που προσφέρονται, τα οποία ξεκινούν από απλά των 50 ή και 60 ευρώ και απογειώνονται σε κόστος όσο καλπάζουν η φαντασία και τα γούστα του πελάτη.

Η Νατάσα, η Λιάνα, η Ινα, η Νάστια, η Αντριάνα, η Σάσα, η Κέλι και η Τζούλια είναι μερικά από τα πανέμορφα νέα κορίτσια -που συχνά αντικαθίστανται από άλλα-, τα οποία είναι πρόθυμα να αναλάβουν την αποφόρτιση όσων περνούν τις πόρτες των στούντιο, με την εχεμύθεια να θεωρείται δεδομένη.

ΠΗΓΗ Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This