H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην… κουζίνα του ΑΝΤ1

Must Read

«Σφάζονται» τα κανάλια στην… ποδιά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σκάι!

Η δημοφιλής μαγείρισσα, που πρόσφατα, ανακηρύχθηκε και πρέσβειρα της γαστρονομίας των νησιών του βόρειου Αιγαίου από τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, έχει ήδη δύο τηλεοπτικές προτάσεις στο τσεπάκι της. Η μια αφορά τον Alpha και η άλλη τον ΑΝΤ1 και, όπως φαίνεται, η ζυγαριά κλείνει προς… Μαρούσι μεριά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τηλεοπτική -και όχι μόνο- μαγείρισσα (διατηρεί και το εκπληκτικό εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι) είναι ένα βήμα προτού υπογράψει με τον ΑΝΤ1.

Το θέμα είναι αν θα τη δούμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά (με την οποία έχει πολύ καλές σχέσεις), μια και κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει το «σίριαλ» της παρουσιάστριας αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον!

Πάντως, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιδιώκει να έχει και δική της ξεχωριστή εκπομπή στη μικρή οθόνη, και αυτή πιθανότατα είναι η αιτία που θα τη δούμε στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού της δίνει έξτρα παρουσία, πέρα από αυτήν στην πρωινή εκπομπή. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Alpha, όπως λέγεται, έκανε πίσω, όταν τέθηκε θέμα περί αποκλειστικής εκπομπής μαγειρικής με την Αργυρώ, μια και την ήθελαν να έχει μόνο μία ενότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This