GNTM: H Σοφία Χατζηπαντέλη στην κριτική επιτροπή του reality Μόδας

Στο πλευρό της Καγιά και η fashion blogger Ελενα Γαλύφα

Must Read

Η Ελληνοκύπρια μοντέλα Σοφία Χατζηπαντέλη, που έχει απειληθεί μέχρι και η ζωή της (!) για την επιμονή της να μη βγάζει τα σμιχτά της φρύδια, και η fashion blogger Ελενα Γαλύφα (για επτά χρόνια προσωπική γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, μέχρι που αποφάσισε να αφήσει τη θέση της για χάρη της μόδας) είναι τα νέα πρόσωπα του πέμπτου κύκλου του «Greece’s Next Top Model», με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει από χθες!

 

Έχοντας λοιπόν ολοκληρωθεί το παζλ της ανανεωμένης κριτικής επιτροπής (Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Τάσος Σωφρονίου, Σοφία Χατζηπαντέλη), τα wannabe top models ξεκίνησαν οντισιόν με στόχο το όνειρο για καριέρα στον χώρο της μόδας! Μετά την παρέλαση των ονομάτων για την επιτροπή (από τον Λάκη Γαβαλά και τη Βίκυ Κουλιανού, έως τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη και την Ορσαλία Παρθένη), άπαντες πήραν τη θέση τους, με τα φώτα να πέφτουν στις Χατζηπαντέλη και Γαλύφα, με την τελευταία να έχει τον ρόλο της οικοδέσποινας που θα υποδέχεται τους παίκτες κατά τη διάρκεια των οντισιόν, πριν αυτοί περάσουν από τους κριτές.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έχει πλούσιο βιογραφικό, κάτι που προβάλλει και η ίδια μέσα από το Instagram της, που αριθμεί τουλάχιστον 462.000 ακολούθους. Το μοντέλο έχει διεθνή καριέρα, με εξώφυλλα σε δημοφιλή περιοδικά και πασαρέλες στο εξωτερικό διάσημων σχεδιαστών, ενώ υπήρξε και μούσα του Jean Paul Gaultier! Αυτό όμως που για εκείνη είναι σημείο αναφοράς είναι τα… φρύδια της, που η χάρη τους έφτασε μέχρι την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, το 2020. Η ίδια προσπαθεί με τον τρόπο της να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά, και μάλιστα έχει δημιουργήσει στα social media το κίνημα #Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα την… τριχοφυΐα. Στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τα αρνητικά σχόλια και το μπούλινγκ που δεχόταν λόγω των φρυδιών της, ενώ αποκάλυψε πως την έχουν απειλήσει μέχρι και για τη ζωή της.

Από την άλλη, η Ελενα Γαλύφα αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers με 136.000 ακολούθους και συνεργάζεται με πολλά brands του εξωτερικού. Μάλιστα, πίσω από τα φώτα και τη λάμψη έχει τη δική της ιστορία, όταν ανήμερα την Παναγία κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών, σε ηλικία 12 ετών, κινδύνεψε να πνιγεί στην Κρήτη. Όμως, με τη βοήθεια ενός δύτη κατάφερε να σωθεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This