Σάλος! Γίναμε διεθνώς ρεζίλι με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ «πώς να κλέψετε βενζίνη»

Διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι η κρατική τηλεόραση δείχνει στους τηλεθεατές πώς να κλέβουν καύσιμα - Έκθετος ο Ζούλας

Must Read

Έκθετος είναι ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη και νυν πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, μετά το ρεπορτάζ που έδειχνε στους τηλεθεατές πώς ακριβώς γίνεται η κλοπή βενζίνης.

Το ρεπορτάζ στο οποίο παρουσιάστηκαν βήμα-βήμα δύο «απλοί τρόποι» για να κλέψει κάποιος βενζίνη χαρακτηρίστηκε μάλιστα και «διαφωτιστικό» από τους παρουσιαστές της εκπομπής!

Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης αναπαράγουν με δηκτικά σχόλια την κίνηση της ΕΡΤ να «δασκαλέψει» όσους θέλουν να κλέψουν βενζίνη από οχήματα ενώ ταυτόχρονα αναφέρουν ότι οι τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα βρίσκονται στα ύψη. 

«Η ελληνική κρατική τηλεόραση μεταδίδει συμβουλές για το πώς να αντλήσετε τη βενζίνη» αναφέρει ο Guardian και σχολιάζει την εκτόξευση των τιμών.

Την ίδια ώρα η  Daily Mail, μας τρολάρει γράφοντας : «Η ελληνική κρατική τηλεόραση διδάσκει στους τηλεθεατές πώς να ΚΛΕΒΟΥΝ τα καύσιμα από τα αυτοκίνητα καθώς οι τιμές εκτινάσσονται στα ύψη».

Το Insider κάνει αναφορά με τίτλο: «Ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός έδειξε στους τηλεθεατές πώς να κλέβουν από το ρεζερβουάρ βενζίνη καθώς οι τιμές των καυσίμων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη».

To Alarabiya News φιλοξενεί την είδηση με τίτλο «Κοροϊδεύουν την ελληνική κρατική τηλεόραση για τις συμβουλές στην κλοπή βενζίνης».

Αναφορά στο «επιτυχημένο» ρεπορτάζ της ΕΡΤ έκανε και το sports.yahoo.com, το οποίο επίσης σχολιάζει τις εξωφρενικές τιμές στα καύσιμα.

Δείτε επίσης: Η ΕΡΤ έδειξε βήμα-βήμα πώς να… κλέψετε βενζίνη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This