Ξεσπιτώθηκαν από το Διαφάνι

Γλέντι στο τελευταίο γύρισμα.

Must Read

Μπορεί οι «Αγριες μέλισσες» να ρίχνουν τίτλους τέλους την Πέμπτη, με ένα διπλό συγκλονιστικό επεισόδιο, όμως όλο το καστ γιόρτασε το φινάλε των γυρισμάτων τρώγοντας και πίνοντας!

Ανάμεσά τους ήταν και η Αμαλία Καβάλη (που υποδύθηκε την Ουρανία Βαμβακά), ανεβάζοντας μάλιστα στο Instagram μια φωτογραφία από το γλέντι! Το «κλικ» συνοδεύτηκε και από έναν γλυκό αποχαιρετισμό: «Ανάμεσα στα στάχυα και κάτω από τον καυτό ήλιο χορέψαμε όλοι μαζί στην τελευταία μας σκηνή. Ολοκληρώθηκε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια. Τρία χρόνια που προσπαθούσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, επενδύοντας συνεχώς κομμάτια από την ψυχή μας. Γίναμε κάτι σαν οικογένεια… Κάποιους τους χάσαμε αιφνίδια στην πορεία, κάποιοι έκαναν παιδιά, άλλοι παντρεύτηκαν… Εγιναν όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν φυσικά όταν μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιους ανθρώπους. Είμαι πολύ ευγνώμων που μου έλαχε να μοιραστώ αυτά τα τρία χρόνια της δικής μου ζωής με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Τρία χρόνια πέρασαν σαν αέρας. Καλό κατευόδιο στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινά για τον καθέναν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This