O Δημήτρης Οικονόμου αποχαιρέτησε την Μαρία Αναστασοπούλου και ανακοίνωσε τους δυο νέους του συμπαρουσιαστές

Η επί χρόνια παρτενέρ του αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου.

Must Read

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, καθώς σήμερα έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ. Ταυτόχρονα, αποχαιρέτησε και την επί χρόνια συμπαρουσιάστριά του Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχωρεί από το  κανάλι του Φαλήρου, ενώ ανακοίνωσε τους δυο νέους του συνεργάτες, με τους οποίους θα συμπαρουσιάζει την εκπομπή από τη νέα σεζόν η οποία θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου.

«Ολοκληρώνεται και αυτός ο τηλεοπτικός κύκλος, αυτή η σεζόν εδώ στην εκπομπή μας. Μια ολοκλήρωση που μας βρίσκει όμως και με άλλη σύνθεση. Η Μαρία Αναστασοπούλου μας αποχαιρέτησε και σας αποχαιρέτησε την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε τηλεοπτικά μαζί λόγω των αδειών μας που δεν συμπίπτουν ποτέ. Έτσι κι αλλιώς, όλα τα χρόνια έτσι το κάναμε. Τα είπαμε με την Μαρία, της είπα να κοιτάζει μπροστά, να μην κοιτάζει το παρελθόν, ό,τι κι αν έγινε στο παρελθόν αυτό ανήκει πίσω και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Εμείς τώρα θα τα πούμε περί τα τέλη Αυγούστου, 29 του μηνός που ξεκινά το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Εμείς θα γυρίσουμε φρέσκοι, θα γυρίσουμε δυναμικοί, θα γυρίσουμε πιο έμπειροι, θα γυρίσουμε με μια άλλη σύνθεση. Με Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη. Δυο συναδέλφους που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα και έχουν τη δική τους εμπειρία στην ενημέρωση. Έχουν όμως, ταυτόχρονα και φρέσκια ματιά. Θα έχουμε ανανεωμένο στούντιο, θα έχουμε πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα.

Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ εγώ είναι ότι θα φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας, της εμπιστοσύνης που μας έχετε δείξει πάρα πολλά χρόνια τώρα και σας ευχαριστώ και προσωπικά γι’ αυτό. Από όλους μας εδώ καλό καλοκαίρι, καλή συνέχεια» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στο φινάλε του «Σήμερα». 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This