Oι «Αταίριαστοι» αλλάζουν ώρα προβολής: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Πότε κάνουν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν;

Must Read

Μόλις ανακοινώθηκε και επίσημα η αλλαγή ώρας προβολής των «Αταίριαστων» από το ΣΚΑΙ. Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας θα γίνουν μεσημεριανοί τύποι, αφού η εκπομπή θα προβάλλεται στις 12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Είναι οι πιο ταιριαστοί «Αταίριαστοι» της ελληνικής τηλεόρασης! Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας μετακομίζουν… μεσημέρι όπου στις 12 ακριβώς,  ανταμώνουν η επικαιρότητα με το χιούμορ και τη διεισδυτικότητα στα γεγονότα.

Με ανανεωμένη εικόνα από το νέο τους τηλεοπτικό σκηνικό, οι Αταίριαστοι  βάζουν όλα τα θέματα στο τραπέζι και όταν η επικαιρότητα το επιτρέπει, «χαλαρώνουν τη γραβάτα» και συζητούν με τους καλεσμένους τους, σε άλλο ρυθμό.

Οι κρίσιμες απαντήσεις απαιτούν τις κατάλληλες ερωτήσεις. Εκεί που η ουσία της επικαιρότητας ταιριάζει με έναν λόγο αυθεντικό και άμεσο, εκεί βρίσκονται οι Αταίριαστοι, καθημερινά στις 12, στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This