Γκλέτσος και Βαΐτσου μαζί σε κωμική σειρά του Open

Must Read

Δύο ονόματα-φωτιά ετοιμάζει να βάλει το Open στην ελληνική μυθοπλασία. Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ελένη Βαΐτσου, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να υπογράψουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Μετά την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, η κομεντί «Η δική μας οικογένεια» κλειδώνει…, όπως και το καστ των ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν.
Στην κωμική σειρά του καναλιού, εκτός από τον Μάριο Αθανασίου, που ήταν σίγουρος εδώ και καιρό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα βρεθούν και άλλοι σημαντικοί ηθοποιοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «μούσα» του σκηνοθέτη Αντρέα Γεωργίου, που την καθιέρωσε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», η ωραία Ελένη Βαΐτσου, θα υποδυθεί μια μυστήρια οικιακή βοηθό.

Βασικούς χαρακτήρες στο σίριαλ θα υποδυθούν οι Υρώ Μανέ, Ελένη Κρίτα και Xριστίνα Τσάφου, ενώ σε κεντρικούς ρόλους θα δούμε επίσης τους Ρένο Ρώτα και Νίκο Πουρσανίδη. Τέλος, στη σειρά θα συμμετάσχει και ο Απόστολος Γκλέτσος, έχοντας μάλιστα έναν ανατρεπτικό ρόλο. Θυμίζουμε ότι τη νέα σειρά σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος, σε σενάριο του Αγγελου Χασάπογλου.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν αμετανόητο εργένη, ο οποίος θα κληθεί να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά του παιδικού του φίλου, όταν ο τελευταίος μαζί με τη σύζυγό του σκοτωθούν σε αεροπορικό δυστύχημα.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με την εκκίνηση της σεζόν, παίρνοντας θέση πιθανότατα στην απογευματινή ζώνη του Open.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This