Νέο «χαστούκι» στον Μητσοτάκη από New York Times

Το άρθρο-κόλαφος μπήκε στο πρωτοσέλιδο της διεθνούς έκδοσης

Must Read

Δεν έχει τέλος ο διεθνής διασυρμός για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έγινε ρεζίλι παγκοσμίως για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων!

Ενώ στελέχη της κυβέρνησης -ανάμεσά τους και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου– επιχειρούν να υποβαθμίσουν με κάθε τρόπο το άρθρο-κόλαφο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε στο πιο έγκυρο μέσο, οι New York Times ανέδειξαν το άρθρο Αλεξάντερ Κλαπ, στο πρωτοσέλιδο της διεθνούς έκδοσης.

«Το πρόγραμμα “Ελλάδα 2” είναι μια από τα ίδια» είναι ο τίτλος του άρθρου που φιλοξενείται στο πρωτοσέλιδο της διεθνούς έκδοσης.

Η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη στο «τιμόνι» έχει καταντήσει παγκόσμιος περίγελος, όμως το Μαξίμου βάζει λυτούς και δεμένους να επιτεθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να «καλύψει» τα χαοτικά σκάνδαλα. Το χειρότερο απ’όλα δε, είναι ότι υποτιμάει με έκδηλο τρόπο την αντίληψη των Ελλήνων πολιτών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This