Mόλις ανακοινώθηκε το νέο επαγγελματικό βήμα του Τζώνη Καλημέρη

Δεν θα πάει τελικά στην ΕΡΤ.

Must Read

Ο Τζώνη Καλημέρης, αναλαμβάνει σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών του Νίκου Κοκλώνη την θέση του Συμβούλου Διοίκησης της Barking Well Media, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να εντάσσεται στο δυναμικό της ΕΡΤ.

H επίσημη ανακοίνωση της Barking Well Media:

«O Τζώνη Καλημέρης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των media με πολυετή προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Διοίκησης στην Barking Well Media. Με βαθιά γνώση του μιντιακού τοπίου, μεγάλη εμπειρία και μακρά επιτυχημένη διαδρομή, ο Τζώνης Καλημέρης θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία ανάπτυξης της Barking Well και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This